Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. április 30. (vas), 10:008kmJásdTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Bakony RUN - Akadályfutó verseny
RAJT: Jásd, 2017.április 30. 10:00

Első alkalommal kerül megrendezésre a BakonyRUN, a verseny EXTRÉM kihívásokat tartogat, a résztvevőknek a kijelölt távon különféle, a kitartást, koordinációs készséget, kondíciót próbára tevő akadályokat kell teljesíteniük, mindezt együlálló környezetben a Bakony szívében az úgynevezett Római-fürdő területén, mely a Galya-patak álltal átszegdelt szurdokvölgy.

Egy verenyszakasz kerül kialakításra melynek hosszát 8+km-ben határoztuk meg a táv érinti a Rómi-fürdő területét, a versenyzőknek a Galya-patakon keresztük valamint egy részén a patakban futva, kúszva, mászva kell teljesíteniük a kijelölt távot. Persze a szurdokvölgybe érkezve további számtalan természet álltal kialakított akadályt kell legyőzniük, és ha ez nem lenne elég 12+ mesterséges akadály is felállításra kerül. A pálya számtalan nehézséget hordoz magában, de a kialakításánál kiemelet figyelmet fordítunk arra, hogy kezdő és profi akadályfutók is teljesíteni tudják a távot.
A lényeg, hogy a verenyzőket olyan próbatétel elé állítjuk, hogy ha sikerül teljesíteniük a kijelölt távot, akkor joggal mondhassák el magukrol, hogy legyőzték a Bakonyt, legyőzték a szurdokot!

A nevezés lehetséges egyéni és csapat kategóriában, a csapat nevezést 3fő felett fogadjuk. Kizárólag 16 év felett.

Minden nevező egyedi ajándékokban részesül, persze csak akkor ha nem győzi le a szurdok!

Vár a Bakony RUN! 2017.04.30. - Jásd

Titeket is legyőz a szurdok? #bakonyrun #szurdok

Megosztás