Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. szeptember 15. (pén)8 / 13 / 21 / 42kmBalatonfüredTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

ŐSZI FUTAM FÜRED
AZ ŐSZI FUTAM idén ismét megrendezésre a BALATONMAN FÜRED betétprogramjaként, így a hazai triatlonos elittel együtt búcsúztatjuk majd a balatoni szezont. Kellemes kora őszi idő jó szervezés, komplett BioTechUSA frissítés és felejthetetlen hangulat!

Helyszín és időpont:
2017. szeptember 16. szombat, Balatonfüred
Rajt 15.00

Versenyközpont:
Balatonfüred, Spar parkoló

Pálya:

A pályát a régi Tihanyi úton alakítottuk ki úgy, hogy együtt futhass a triatlon mezőny futóival. Így új energiát adhattok egymásnak és még az is lehet, hogy a későbbiekre Te is kedvet kapsz a triatlonhoz. Vigyázz mert ragályos ?
A Veled érkező és Téged biztató szurkolóknak, családtagoknak ne kelljen autóba ülve követni, keresgélni, hanem a versenyközpontnál többször is találkozhattok.
Gépjármű forgalomtól elzárt biztonságos pályán teheted meg az általad választott távot.
Távok:
Maraton, Félmaraton, 8 km, 13 km

Szintidők:

A félmaraton szintideje 2 óra 30 perc.
A maratoni táv szintideje 5 óra 45 perc.
8 km és 13 km távokon nincs szintidő! ?
Pályazárás a rajt után 6 órával.
Díjazás:
Minden szintidőn belül befutó versenyző Maratonman befutó érmet, az I. II. és III helyezettek kupát és érmet kapnak.

Kérünk, vedd figyelembe:
Amikor a futóverseny elkezdődik, ne lepődj meg rajta, hogy a futópályán már lesznek más futók is, mivel ugyanezt a távot teszik meg aznap ugyanezen a pályán a BALATONMAN FÜRED Iron távot teljesítő versenyzői is. Kérünk figyelj rájuk és bíztasd őket, mert már túl vannak egy 3,8 km hosszú úszáson és egy 180 kilométeres „bemelegítő” biciklizésen is! ?

Nevezés:

2017. augusztus 17-ig online tudsz nevezni.
2017. augusztus 18-tól , szeptember 14. csütörtökig a 1036 Bp Pacsirtamező utca 3. alatti Maratonman Óbuda futóboltban nevezhetsz személyesen. Nyitva: 10-től 20 óráig. Tel : 06 70 605 74 15
Helyszíni nevezés: a verseny előtt, szeptember 15. pénteken reggel 12:00-től 21:00-ig, szeptember 16. szombaton 10:00-től 14 00-ig Balatonfüreden a versenyközpontban a Spar parkolóban.
Rajtszám felvétel:

A verseny előtti héten, szeptember 12-én kedden 13-án szerdán és 14-én csütörtökön várunk irodánkban 1036 Bp Pacsirtamező utca 3. alatti Maratonman Óbuda futóboltban, ahol kényelmesen felveheted rajtszámodat, vagy még nevezhetsz személyesen, így Füreden már csak a versenyre kell koncentrálnod. Nyitva: 10-től 20 óráig. Tel : 06 70 605 74 15

A verseny előtt, 2017. szeptember 15-én pénteken reggel 12:00-től 20:00-ig, 2017. szeptember 16-án szombaton 10:00-től 14:00-ig Balatonfüreden a versenyközpontban.
Ha nincs saját chiped, akkor 1000 forint letétért cserébe a rajtszám felvételnél kapsz. A verseny után a chipért cserébe a letétet természetesen visszakapod.

Zónák, parkolás, közlekedés:
A szurkolói- és váltózóna a Spar parkoló mellett kerül kiépítésre. A helyszínen a Hang On Produkció (Debreceni Attila&Toldi Tamás) kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat. Kérünk a futókörre sem gyalog, sem egyéb eszközzel ne hajts be, mert szurkolók részére a futók kísérése semmilyen módon nem engedélyezett! A versenyközpontban lesz még megtalálható: célterület, expó terület, információs pult, büfé, mellékhelyiségek, csomagmegőrző.

Bográcsparty:
A versenyközpontban 14.00-től 20.00-ig. A versenyzők rajtszámra, a kísérők pedig az előre megváltott jegyükre kapják meg az ételüket. Az étkezéseken a fentieken túli, helyszíni vásárlásra csak korlátozott mennyiségben tudunk ételt biztosítani. Egyéb ellátásra a büfé üzemel, illetve mindenkit várnak a közeli vendéglátóhelyek.

Masszázs: A masszázs sátrakat már pénteken, illetve a rajt előtt is érdemes felkeresni, mert az Oriolus Med sportmasszőrei kinesio tapeing tapaszok felrakását is vállalják. A kinesio tapasz növeli a teljesítményt, segít a regenerálódásban és kisebb sérülések gyógyítására is használható. A versenyt követően a félmaraton, maraton egyéni célba érkezők – érkezési sorrendben – a célterületen felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, max. 10 perces frissítő masszázst.

Fotó:
A versenyközpontban, a célban és a pálya különböző pontjain a futófotó profi fotósai készítenek képeket rólad, melyek megtekinthetőek rajtszám szerint a futófotó.hu oldalon.

Futó etikett:
Kérünk a futópályán a jobb oldalon fuss és mindig balról előzz. Ha párosan futtok és hallod, hogy előznének, akkor a gyorsabb futót engedd el magad mellett! Kérünk, hogy reális rajtzónát válassz! Ha lassabb vagy, ne tartsd fel azokat a futókat, akik jobb időt szeretnének teljesíteni. Nincs jelentősége, mikor mész át a rajtvonalon, mert nettó időt mérünk! Kérünk, hogy ügyelj a tisztaságra mind a versenyközpontban, mind a futó pályán és a frissítő állomások után az energiaszeletek és zselék csomagolását a szemetesekbe dobd, ne a földre. Köszönjük, hogy ezzel is segíted munkánkat! A Maratonman versenysorozaton minden olyan kiegészítőt megtalálsz majd a frissítő állomáson, ami szükséges, hogy a következő állomásig elérj. Zselé, energiaszelet, magnézium, müzli szelet minden ott lesz. Mindenből adunk fel, kérünk ne spájzolj mert nem lesz rá szükség! Kérjük dohányos futótársainkat, hogy a versenyközpontban csak a kijelölt helyen dohányozzanak! Ne engedd, hogy rajtszám nélkül fussanak melletted, mert a pályáról a rajtszám nélküli versenyzőket szigorúan eltávolítjuk. Nem érezzük igazságosnak, hogy azt, aki tisztességesen kifizette a nevezési díjat, olyan tartsa fel aki „betlizik”.

Megosztás