Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. november 9. (szo)0.5 / 2 / 5 / 10kmVeszprémTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

????‍♀️?‍♂️?‍♂️?
A Bátor Tábor Jótékonysági körei: "Bátorságot adunk. Életeket változtatunk." Nagy megtiszteltetés, hogy megrendezhetjük ezt az eseményt 3 helyszínen, egy hónapban. Mindenkit szeretettel várunk, főleg a támogatókat, cégeket, csapatokat.
Fő helyszínünk Veszprémben a Veszprémvölgy, Kolostorok és Kertek Rendezvényhelyszínen (köszönjük!). Pécsen és Csepelen november 17-én.
Versenykiírás Veszprémben:
helyszín: Veszprémvölgy, Kolostorok és Kertek
nevezhető távok: 500 m gyerek, 2 km páros bizalomkör, 5-10 K futó (terep), 10 km kerékpáros (terep) Gulya domb, szintkülönbség!
?‍♀️?‍♂️?‍♂️ teljesíthető: futás, túra, kerékpár, páros futam.
? 11:00 Rajtcsomagok osztása
? 12:45 Gyerekfutam 500 m a parkban
? 13:00 Bizalomkör: 2 km páros futam, vakon futás (bekötött szemmel, társat váltva a fele távon) a park területén.
? 13:30 Tombolasorsolás sok-sok díjjal
? 14:00 Kerékpáros rajt (terep)
? 14:05 Futórajtok (terep)
A rendezvény ideje alatt adományokat is gyűjtünk. Belépő a rendezvényre, (nem kötelező, csak opció) lásd a nevezési oldalon majd. A futam érme a Bátor Tábor jóváhagyásával a saját logójuk, ezüst színű zamak, fém érem, sokszínű. A futam pólója kék-sárga, hosszú ujjú, unisex futómez. Opciók: csak érmes és érmes-pólós nevezések. A rendezvényen a Bátor Tábor adománygyűjtő urnája is ki lesz helyezve, ott is tudtok adományt elhelyezni pluszban.
A rendezvény alatt a helyszínen mosdó-wc használat biztosított, öltözési lehetőség külön nem lesz. Étkezés a Büfében és a Fricska étteremben a folyó mentén a másik oldalon :) Egyéb részletek hamarosan. Várjuk szponzorok, támogatók jelentkezését a futamhoz a +36 30 3905067-es számon vagy a redhotrun@freemail.hu címen.
Az online nevezést augusztus 20-án indítjuk kedvezménnyel 10 napig.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük