Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. november 9. (szo)0.5 / 2 / 5 / 10kmVeszprémTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

????‍♀️?‍♂️?‍♂️?
A Bátor Tábor Jótékonysági körei: "Bátorságot adunk. Életeket változtatunk." Nagy megtiszteltetés, hogy megrendezhetjük ezt az eseményt 3 helyszínen, egy hónapban. Mindenkit szeretettel várunk, főleg a támogatókat, cégeket, csapatokat.
Fő helyszínünk Veszprémben a Veszprémvölgy, Kolostorok és Kertek Rendezvényhelyszínen (köszönjük!). Pécsen és Csepelen november 17-én.
Versenykiírás Veszprémben:
helyszín: Veszprémvölgy, Kolostorok és Kertek
nevezhető távok: 500 m gyerek, 2 km páros bizalomkör, 5-10 K futó (terep), 10 km kerékpáros (terep) Gulya domb, szintkülönbség!
?‍♀️?‍♂️?‍♂️ teljesíthető: futás, túra, kerékpár, páros futam.
? 11:00 Rajtcsomagok osztása
? 12:45 Gyerekfutam 500 m a parkban
? 13:00 Bizalomkör: 2 km páros futam, vakon futás (bekötött szemmel, társat váltva a fele távon) a park területén.
? 13:30 Tombolasorsolás sok-sok díjjal
? 14:00 Kerékpáros rajt (terep)
? 14:05 Futórajtok (terep)
A rendezvény ideje alatt adományokat is gyűjtünk. Belépő a rendezvényre, (nem kötelező, csak opció) lásd a nevezési oldalon majd. A futam érme a Bátor Tábor jóváhagyásával a saját logójuk, ezüst színű zamak, fém érem, sokszínű. A futam pólója kék-sárga, hosszú ujjú, unisex futómez. Opciók: csak érmes és érmes-pólós nevezések. A rendezvényen a Bátor Tábor adománygyűjtő urnája is ki lesz helyezve, ott is tudtok adományt elhelyezni pluszban.
A rendezvény alatt a helyszínen mosdó-wc használat biztosított, öltözési lehetőség külön nem lesz. Étkezés a Büfében és a Fricska étteremben a folyó mentén a másik oldalon :) Egyéb részletek hamarosan. Várjuk szponzorok, támogatók jelentkezését a futamhoz a +36 30 3905067-es számon vagy a redhotrun@freemail.hu címen.
Az online nevezést augusztus 20-án indítjuk kedvezménnyel 10 napig.

Megosztás