Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 28. (szo)2.2 / 7kmHódmezővásárhelyTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Ha év vége, akkor Bejgli Futás!
A program a TOP-6.9.2-16-HM1-2017-00001 A helyi identitás és kohézió erősítése Hódmezővásárhelyen című projekt keretében valósul meg.

Gyülekező: 13:15-től az uszoda aulájánál (parkoló felől).
A strand parkolója nyitva tartási időben végig FIZETŐS, 200Ft/óra a parkolási díj. Aki ezt szeretné elkerülni, annak javasoljuk az 5 perc sétára található Interspar parkolót.
Távok:
-Hókifli táv (2,2km)
-Bejgli táv (7 km)
A Bejgli táv 14:00-kor rajtol, a Hókifli (2,2km) táv versenyzői 5km-nél csatlakozhatnak hozzájuk (kb. 14:20-14:35), vagy tömegrajttal indulhatnak 14:30-kor.

Nevezési díj: 1 tálca házi készítésű sütemény ÉS 1 üveg üdítő/pezsgő.

SÜTEMÉNYVERSENY
A versenybe csak házi készítésű édes és sós süteményeket lehet benevezni. Minden nevezett süti sorszámot kap. A futás ideje alatt a műveket szakértő zsűri értékeli ;-)

A pályázatnak köszönhetően minden indulónak ingyenes belépést biztosítunk a strandra! Ennek feltétele a verseny előtt a jelenléti ív aláírása. A kapott karszalaggal tudtok belépni a strandra az aula átjáróján keresztül (nem a pénztárnál!) az alábbi időszakokban:
-futás előtt, öltözéshez: 13:30-14:00
-futás után: 15:00-15:30

Öltözőszekrény kulcsot 500Ft letét ellenében lehet kérni a pénztár mögött. A szekrények száma korlátozott, amennyiben társasággal érkeztek, lehetőleg használjatok ketten egy szekrényt!

A korábbi évektől eltérően a strand 21 órakor zár.

Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy strandolás alatt az alkoholtartalmú italokat mértékkel fogyassza!

Szeretettel várunk mindenkit!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük