Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. október 3. (szo)nincs adatBalatonvilágosTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Az eseményt egy konkrét helyszínre szervezzük, de virtuálisan is teljesítheted, bárhol. Lesz egy kedves-kis társ érem is a "Kicsi, de Ütős" néven fog megjelenni hamarosan.. kicsi és sárga... Kicsi,DE ütős 10K Balatonvilágos vagy virtuális jótékonysági kör
A lényeg, hogy együtt sportolj valakivel, aki kedves a számodra! Lehet az barát, rokon, kutyus, munkatárs..
A táv minimum 5 km, de határ a csillagos Ég.
A helyszínünk a Lavender Terasz Balatonvilágoson, de hazai becsületkörben is teljesítheted.
A sportod lehet: futás, bringa, nordic, göri, túra, roller...
A lényeg, hogy oszd meg az élményt valakivel, másokkal.
A teljesítést hazai körben is elfogadjuk, de az eseménynél szeretnénk, ha megosztanád velünk, hogy lezúztad, nem egyedül!
A vírus-helyzet miatt nem merünk egyszerre induló rajtot szervezni, így az érkezési sorrendben történő folyamatos rajtcsomag felvétel és egyéni rajtokra számítsatok eleve a helyszínen.
11:00 órától megtaláltok bennünk Balatonvilágoson a Lavender Terasznál és szeretettel várunk kicsiket, nagyokat, öregeket és fiatalokat, családokat, csapatokat, négylábúak kíséretében teljesítőket is. A balatonvilágosi kör a Balaton parton a kerékpár úton kijelölt pályán teljesíthető és 15:00 óráig várunk benneteket rajtkapuval és éremmel, ásványvízzel egy 5 km-es kijelölt körön. A kerékpárosok 20 km-es köre Siófok víztorony fordulóval érvényes.
Az online nevezést hamarosan elindítjuk...
Saturday, October 3, 2020 at 12 PM – 7 PM UTC+02

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük