Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. október 3. (szo)nincs adatBalatonvilágosTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Az eseményt egy konkrét helyszínre szervezzük, de virtuálisan is teljesítheted, bárhol. Lesz egy kedves-kis társ érem is a "Kicsi, de Ütős" néven fog megjelenni hamarosan.. kicsi és sárga... Kicsi,DE ütős 10K Balatonvilágos vagy virtuális jótékonysági kör
A lényeg, hogy együtt sportolj valakivel, aki kedves a számodra! Lehet az barát, rokon, kutyus, munkatárs..
A táv minimum 5 km, de határ a csillagos Ég.
A helyszínünk a Lavender Terasz Balatonvilágoson, de hazai becsületkörben is teljesítheted.
A sportod lehet: futás, bringa, nordic, göri, túra, roller...
A lényeg, hogy oszd meg az élményt valakivel, másokkal.
A teljesítést hazai körben is elfogadjuk, de az eseménynél szeretnénk, ha megosztanád velünk, hogy lezúztad, nem egyedül!
A vírus-helyzet miatt nem merünk egyszerre induló rajtot szervezni, így az érkezési sorrendben történő folyamatos rajtcsomag felvétel és egyéni rajtokra számítsatok eleve a helyszínen.
11:00 órától megtaláltok bennünk Balatonvilágoson a Lavender Terasznál és szeretettel várunk kicsiket, nagyokat, öregeket és fiatalokat, családokat, csapatokat, négylábúak kíséretében teljesítőket is. A balatonvilágosi kör a Balaton parton a kerékpár úton kijelölt pályán teljesíthető és 15:00 óráig várunk benneteket rajtkapuval és éremmel, ásványvízzel egy 5 km-es kijelölt körön. A kerékpárosok 20 km-es köre Siófok víztorony fordulóval érvényes.
Az online nevezést hamarosan elindítjuk...
Saturday, October 3, 2020 at 12 PM – 7 PM UTC+02

Megosztás