Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. május 14. (ked)nincs adatBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

KÜLÖNLEGES FUTÓÉLMÉNY NYITOTT, ÉRDEKLŐDŐ SPORTBARÁTOKNAK💙

A BIZALOMFUTÁS egy nyitott közösségi futóesemény a SUHANJ! Alapítvány szervezésében, ahol párokba rendeződve futunk és próbáljuk ki, milyen érzés a látásunk nélkül teljesíteni egy távot. A könnyed kocogás során bárki kipróbálhatja, hogy milyen érzés vezetni és vezetve lenni. A szemléletformáló programon nemcsak a látássérült sportolók világáról tudhatsz meg többet, hanem a saját kommunikációs és együttműködési készségeidet is fejlesztheted.

Az első két BIZALOMFUTÁS-on 2018-ban többszáz futó tette próbára magát, Most itt az újabb lehetőség. Te kire bíznád rá magad? Hívd el a barátaidat, futótársaidat, munkatársaidat is! Mindenkit szeretettel látunk. Jöhetsz egyedül vagy ismerősökkel. És az sem fontos, hogy gyakorlott futó legyél, hiszen akár sétálva is teljesítheted az egykilométeres körünket.

💙REGISZTRÁCIÓ
A programunk ingyenes, de a logisztika és a páralkotás könnyítése érdekében regisztrációhoz kötött. Kérjük, tedd meg itt: https://forms.gle/Q4LnrK9BJyR5ZPUK6

-:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:-
RÉSZLETEK KÖVETKEZNEK >>>
-:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:--:-:-

💙A SZERVEZŐ SUHANJ! ALAPÍTVÁNYRÓL
A Suhanj! Alapítvány 2010 óta osztja meg a mozgás örömét fogyatékkal élő társainkkal. Önkénteseink számtalan futóversenyen, úszó-, kerékpáros- és triatlon eseményen segítettek hozzá látássérült, kerekesszékes és értelmi sérült sportolókat céljaik eléréséhez. Csak a tavalyi évben 14 194 kilométert futottunk együtt az edzéseinken és versenyeken. Mozgalmunk minden héten kétszer szervez közösségi futóedzéseket a Margitszigeten. És most elhívunk téged és akár a partneredet is: várunk a BIZALOMFUTÁSRA!

💙A BIZALOMFUTÁS MENETE
Rövid gyakorlati útmutatást és gyakorlási lehetőséget követően a párok egyik tagja bekötött szemmel futja végig az 1 kilométeres kört, látó társa közvetlenül mellette fut és egy mindkettőjük által kézben tartott szalaggal és a szavaival segíti, irányítja párját a haladásban. A párok a táv teljesítése után megbeszélik élményeiket, majd szembekötőt és szerepet cserélnek. Mire átlépitek a célvonalat, már ti is tudni fogjátok, hogy a vakok számára nem a látás hiánya a legnagyobb akadály a rendszeres mozgásban, megbízható kísérő segítségével ők is átélhetik a mozgás örömét!

💙KIKET VÁRUNK AZ ESEMÉNYRE? (spoiler: mindenkit)
> Van olyan barátod, hozzátartozód, akire bátran rábíznád magad? Hívd meg őt is! Legyetek egymás támaszai a kihívás teljesítése során, adjatok erőt egymásnak is!
> Ha egyedül jönnél, akkor is biztosítunk számodra egy megbízható párt a jelentkezők és a SUHANJ! Alapítvány képzett önkéntesei közül.
> A párok mindkét tagja kipróbálhatja majd a guide-olást a Hajós Alfréd uszoda körül vezető 1 kilométeres körön.

💙REGISZTRÁCIÓ
Segítsd a program szervezését egy gyors regisztrációval is: https://forms.gle/Q4LnrK9BJyR5ZPUK6

💙TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK
>17:10 - Ha átöltözési, zuhanyzási lehetőséget keresnél, várunk a Suhanj Fitness edzőteremben a Jászai Mari térnél (XIII. kerület Tátra utca 6.). A résztvevők egy része a margitszigeti találkozóponthoz ekkor indul.
>17:30 - A párok megtalálása és a regisztráció zökkenőmentessége érdekében, kérjük, érkezz meg minél előbb a Hajós Alfréd uszoda elé, mi már 17:30-tól ott leszünk. Kérjük, legyél tekintettel a többi résztvevőre, érkezz időben.
>18:00 - A program hivatalos részének kezdete;bemelegítéssel indítunk és a kísérés ("guide"-olás) gyakorlati részére is felkészítjük a résztvevőket. Ezután kezdjük el a futást, páronkénti indítással.

💙 A helyszínen csomagmegőrzéssel is készülünk.
💙 Fogyatékkal élőként csatlakoznál, kísérőre, futókocsira vagy handbike-ra van szükséged? Segítünk, csak írj itt, vagy dobj e-mail-t a suhanj@suhanj.hu címre.
💙 Az eseményről fényképeket készítünk. Jelentkezéseddel és részvételeddel hozzájárulsz, hogy a rólad készült képeket a SUHANJ! Alapítvány a kommunikációja során felhasználja.

Ne feledd a regisztrációt! https://forms.gle/Q4LnrK9BJyR5ZPUK6
Ne feledd elhívni a futótársaidat is!
És ne feledd, a mozgás öröme mindenkié!
SUHANJ! Alapítvány. Erőt Adunk.

Adószámunk: 18139493-2-41
Bemutatkozó videónk: https://vimeo.com/165333047
#SUHANJ #ErőtAdunk #Bizalomfutás

(Az esemény borítóképének leírása látássérülteknek: a kép SUHANJ! Alapítvány második Bizalomfutásán készült, a fotón egy vidám páros látható, két lány. Egyiküknek el van kendőzve a szeme és a kb. 25 centis segítő szárat fogja bal kezében, mellette, az őt kísérő futótársa, aki a szalag másik végét fogja. Mögöttük a háttérben egy újabb bekötött szemű futópár tűnik fel, szintén mosollyal az arcukon. ) A fényképet Vadnai Szabolcs készítette: https://www.flickr.com/photos/vadnaiszabolcs/albums

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük