Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
több, mint 90 nap múlva2020. május 16. (szo)11 / 21 / 29kmSágvárTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A "Black Sheep Trail" a Rackatrail terepfutó verseny-sorozat első állomása, amit Ságváron és a település környékén található erdőben rendezünk meg, három távval (11-21-29 km.) 2020. május 16-án. Azoknak a fekete bárányoknak, akik ezen a hétvégén nem a Balatont futják körbe.
A versenyközpont Ságvár sportpályája;a rajt/cél helyszíne az ország legnagyobb Székelykapuja;a kijelölt útvonalakon pedig sok izgalmas ösvény, és számos érdekes látnivaló (Bújó-lik, Kási vár, Böre vár, Betyár barlang...) vár benneteket. Eljutni is könnyű hozzánk, mert közel van a Balaton és az M7 autópálya.

Mivel környezetkímélő rendezvényt szervezünk, így nem használunk eldobható poharakat/tányérokat, ezáltal is minimalizálva a keletkező hulladék mennyiségét. A frissítőpontokon mindenki a saját kulacsába/poharába „tankolhat” majd!

A versenyen kutyával futókat is szívesen látunk! (Oltási könyv, futóöv, rugalmas póráz és hám legyen!)

A versenyre lesz charity-nevezés is. Ennek bevételével a Siófoki Állatvédő Alapítványt támogatjuk;akik cserébe védenceik tappancsával „nyomtatott” pólókat készítenek a feláras támogatói nevezéssel induló versenyzők számára.

A tervek szerint a futás után a díjátadót a nevezéshez járó ebéddel és rockabilly koncerttel folytatjuk. Mert olyan közösséget szeretnénk építeni, ahol jól érezzük magunkat egymás társaságában!

A versenyen profi fotók és kisfilm készül majd;természetesen mindenki számara ingyenesen letölthető formában.

A terepfutásról, kutyával futásról, erről és a többi versenyünkről folyamatosan frissülő bejegyzéseket olvashattok a http://www.rackatrail.hu oldalon.

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük