Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 15. (szo)11 / 21 / 29kmSágvárTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Azoknak a fekete bárányoknak, akik ezen a hétvégén sem a Balatont futják körbe. Terepfutás három távval (11-21-29 km.), street food ebéddel és rockabilly koncerttel.
A versenyközpont Ságvár sportpályája;a rajt/cél helyszíne az ország legnagyobb Székelykapuja;a kijelölt útvonalakon pedig sok izgalmas ösvény, és számos érdekes látnivaló (Bújó-lik, Kási vár, Böre vár, Betyár barlang...) vár benneteket.
Kutyával futókat is szívesen látunk.

Június végéig kedvezményes nevezési díjak!

http://rackatrail.hu/black-sheep-trail/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük