Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. március 6. (vas), 10:00nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Sokan, sokszor futunk valakiért. Valakiért, aki már nincs velünk. Tiszteletből, fájdalomból, emlékezésből.

És ezek sokszor vegyes érzések. Keserűen édes, amikor apámra gondolok, aki nem lehet velem, de az úton mégis velem van. Feltekintek az égre és segít célba érni és egy kóbor mosolyt dobok feléje.

2016. március 6-án vasárnap én Apámért futok a Margitszigeten. Fekete-fehérben. Nem azért színek nélkül, mert ez lenne a feltétlen gyász feltétele, hanem így szeretnék emlékezni. Valahogy ilyen módon tisztán.

Ha Te is szeretnél valakiért futni, csatlakozz hozzám. Két kérésem van csak: öltözet: fekete-fehér (fehér póló/mez), és "batyus" frissítő, azaz a résztvevők hoznak enni-innivalót, amiből bárki kedvére vehet. Nem verseny, nincs időmérés.

Walter Ulrik
szervező

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük