Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. június 6. (szo)nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

🎓👩‍🎓👨‍🎓🦉📖 az online nevezés elindult! Limitált érem, és ajándék tollkészlet a rajtcsomagban, hazai becsületkör, postázzuk!
"A tudás hatalom.." és "...a legszebb pillanatok vannak ingyen..." ennek jegyében fussunk, tekerjünk, túrázzunk és mindezt a csodás Bölcsek köre éremért... 🎓👩‍🎓👨‍🎓🦉📖
🎓👩‍🎓👨‍🎓🦉📖 "A tudás hatalom.." és "...a legszebb pillanatok vannak ingyen..." ennek jegyében fussunk, tekerjünk, túrázzunk és mindezt a csodás Bölcsek köre éremért... 🎓👩‍🎓👨‍🎓🦉📖 Aki szeretne otthon sportolni, itt egy kiváló lehetőség és egy csodás érem az elmaradhatatlan ajándékkal. Az érem limitált, 500 db-ot készíttetünk csak és az első 300 nevezőnek postázzuk az ajándékkal, ami egy tollkészlet, 2 db íróeszközzel a tokon az RHR baglyos logójával. Hazai körben teljesíthető még a suli vége előtt... A tollkészletet 3 színben rendeltük meg ezüst, kék és piros tollakkal, nem választható, legyen meglepetés, amit küldünk, mindegyik nagyon szép lesz! Az online nevezés tartalmazza az érmet, ami ezüst zamak, két színnel festve, a szatén nyakpántot, aminek az a különlegessége, hogy egy karabínerrel csatolható, így kulcstartónak is használható és a Kisherceg figuráit szerepeltetjük rajt, a "Tudás hatalom" szállóigével ... Egy nevezéssel több érmet is kérhetsz, akár családilag is, amire így kedvezményt adunk, de az ajándék tollkészlet az egy doboz minden nevezés mellé és limitált. 🤭📖🦉😘📮 Teljesíthető: 🏃‍♀️🚶‍♂️🚴‍♀️🚴‍♂️🛹🛴🚲

🎓👩‍🎓👨‍🎓🦉📖 Távok: a futó 7 km, a bringás 21 km, a túrás 10 km... mindenkinek becsületkör, de örülünk, ha töltetek fel képet az eseményünk oldalára az éremmel. A csomagokat ajánlottan küldjük Nektek majd május 20-a környékén, ahogy érkeznek, de erről lesz infó az eseménynél. A nevezést április végén indítjuk, reméljük szerencsét hoz az év végi bizonyítványnál és az új tanévben is a Bagoly-talizmán 🤭📖🦉😘📮 Kérjük, csak egy nevezést indíts, mert összezavarod a rendszert! A díjbekérő e-mailben fog érkezni a regisztráció után 1-3 napon belül. Utaláskor kérjük add meg a neved, illetve a kapott kódod, hogy be tudjunk azonosítani! A tollkészlet 300 db, az érmekből 500 db-ot rendeltünk. A befizetést követően elektronikusan kapod a számlád. Ha más névre kéred, csak akkor add meg a számlacímed, egyébként csak a lakcím, a postázási címe kell, pontosan és irányítószámmal!! Köszönjük! Szuper évzárót kívánunk!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük