Prémium futónaptár

Igénylés

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. január 7. (szo)11.6 / 20.4 / 37kmVerőceTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Sok teljesítménytúra futva is teljesíthető. Ezeket nem mindig jelzik külön, olyan is van, ahol mindig, de olyan is, ahol csak kérésre lehet indulni, illetve van, hogy megadják, hogy az egyes ellenőrző pontok milyen tempóra nyitnak, és abból derül ki, hogy lehet futni is.

Ha valaki teljesítménytúrán fut, főleg, ha nem a mezőny elejéről indul, számoljon azzal, hogy lassabb társakkal is találkozhat, és pl. egy egy nyomos ösvényen ilyenkor sem illik letúrni másokat!

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Január 7-én hetedik alkalommal kerül megrendezésre Börzsöny kapuja teljesítménytúránk. Szeretettel várunk minden természetjárót!
🏡 Rajt-célhely: Géza Fejedelem Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde, Sportcsarnok (2621 Verőce, Garam utca 8-10.)
ℹ️ A túrán való részvétel előnevezéshez kötött, helyszíni nevezésre nem lesz lehetőség. Előnevezés leadásának határideje: január 4. 22:00
📝 Előnevezési űrlap: https://forms.gle/38WkMBdsw7CgHyQR9
16 éves kor alatt a rendezvényen való részvétel ingyenes.
🍻 Saját pohár
Ha szeretnétek majd vizet vagy teát vételezni a túrán, hozzatok magatokkal saját poharat, ivótasakot, kulacsot, termoszt stb.
______________________________
⛄ Börzsöny kapuja 35 km
Útvonal: Verőce > Borbély-hegy > Aranyoskút > Magyarkút > Magyarkút, Irma-forrás > Nagy-Kő-hegy > Szokolya vasútállomás > Szokolya > Körtefa tisztás > Kóspallag > Pusztatorony > Rózsakunyhó > Száraz-fák > Gál-hegy > Kismaros > Csattogó-völgy > Verőce
Útvonal URL / GPS Track:
Indítási idő: 6:00-8:00 óra
Nevezési díj: 3000 Ft
Táv: 37 km
Szintemelkedés: 1001 m
Szintidő: 9 óra
______________________________
⛄ Börzsöny kapuja 20 km
Útvonal: Verőce > Borbély-hegy > Aranyoskút > Magyarkút > Magyarkút, Irma-forrás > Nagy-Kő-hegy > Szokolya vasútállomás > Magyarkút > Újtársa > Csalam-irtás > Csattogó-völgy > Verőce
Útvonal URL / GPS Track:
Indítási idő: 7:00-9:00 óra
Nevezési díj: 2500 Ft
Táv: 20,41 km
Szintemelkedés: 553 m
Szintidő: 6 óra
______________________________
⛄ Börzsöny kapuja 10 km
Útvonal: Verőce > Borbély-hegy > Aranyoskút > Magyarkút > Újtársa > Csalam-irtás > Csattogó-völgy > Verőce
Útvonal URL / GPS Track:
Indítási idő: 8:00-10:00 óra
Nevezési díj: 1500 Ft
Táv: 11,6 km
Szintemelkedés: 313 m
Szintidő: 4 óra
______________________________
Díjazás: oklevél, kitűző
Csomagmegőrzés a rajtban ingyenesen igénybevehető! A 35 km-es távon indulóknak ajánlott felszerelés a fej- vagy kézilámpa.

Megosztás