Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. június 9. (vas)21 / 53kmBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Június elején elindítjuk a Budai Kilátások instant túrát. Gyere el Te is, élvezd a kilátásokat, legyél az elsők között, akik teljesítik ezt az új kihívást!

A 21 km-es táv a Gyermekvasút két végállomását köti össze, érintve a Széchényi-, Erzsébet-, Kaán Károly-, Makovecz Imre-, Árpád- és Guckler Károly kilátókat. A táv bármely irányban teljesíthető.
A nyitótúra napján a Széchenyi-hegyen 7:30-10:30 óra között várjuk az indulókat. Ha szükséges, akkor indulás előtt megmutatjuk az igazoláshoz használatos geogo oldal működését.
Az 53 km-es táv körtúra, amely a 21 km-es táv látnivalóin túl érinti a Csergezán Pál kilátót, végigvezet a Mária-szurdokon és Remete-szurdokon. Ez a táv bármelyik ellenőrzőponton elkezdhető, de javasoljuk a Hűvösvölgyi rajtolást, hogy célba érkezve átadhassuk a megérdemelt díjazásokat.
Hűvösvölgyben 14:00-18:00 között várjuk a teljesítőket. A díjazást igénylők részére itt adjuk át az érmeket.

Nem érsz rá június 9-én? Nem gond, a túrát bármikor teljesítheted! Azonban ajándék emlékkitűzőben csak a nyitótúra teljesítői részesülnek!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük