Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 29. (szo)7 / 14 / 21kmBudapest, CitadellaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A futásnak idén is a Citadella a helyszíne, ahol egy hét kilométeres kört jelöltünk ki pályának, de az edzettebbek két, vagy három kört is letudhatnak.
A programot Markocsán Sándor Sanyoszistálló vezeti idén.
A futókat egyenként indítjuk útnak, és ügyelünk arra, hogy ne alakuljanak ki komolyabb torlódások. A legrövidebb kört bárki
könnyen teljesítheti.

▶️ Citadella futás – Kilátókör futás a Citadella tetején 7 / 14 / 21 km-es távokban
▶️ Időpont: 2020. augusztus 29.
▶️ Nevezés: Július. 15. 10:00 órától a BUG honlapján. A nevezés feltétele biztosítékhoz kötött, ami egyéni sportok esetén 5.000 forint / induló. Ezt az összeget az eseményen való megjelenésed esetén 10 napon belül visszautaljuk neked!
▶️ Távok:
- 21 km - 9:00 és 10:00 között rajtol
- 14 km - 10:00-11:00 között rajtol
- 7 km - 11:00-12:00 között rajtol
További infók a távról és az indulás helyéről hamarosan.

A Citadellán idén lesz a 4. alkalom, hogy a futást itt rendezzük. Aki már futott ott, azok tudják, hogy nem könnyű pálya, borzasztóan technikás, lépcsőkkel gazdagon teletűzdelt, helyenként murvás, a terepfutás adottságaival is rendelkező körről van szó. Ezért is fontos, hogy részt vegyenek az indulók az előfutásokon, hogy megtanulják a pályát, illetve be tudják lőni pálya ismeretében, hogy melyik távot válasszák. Erről is hamarosan megosztunk veletek infókat!

Nevezés és részletek hamarosan: https://budapesturbangames.hu/futas

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük