Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. március 4. (szo)35kmFelsőtárkányTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Csak előzetes regisztrációval (február 24-ig)!
Ezen a távon csak 18 éven felüek indulhatnak.
Díjazás: férfi és női 1-3 helyezett érem, mindenkinek emléklap.
Egyéb szolgáltatások: névre szóló trajtszám, időmérő ponton futókra szabott frissítő, célban meleg étel, csomagmegőrzés, fürdési lehetőség.
A pálya jelzett turistautakon vezet, táblázással, szalagozással és festéssel erősítve, a futók tájékozódásának segítésére.
A Bükki kilátások rendezői a Fun Run táv Barát-rét - Török út közötti szakaszára külödíjat írnak ki a leggyorsabb férfi és női versenyző részére. A versengésbe azok számítanak be, akik a végső kategóriagyőztes idejétől kevesebb mint 20%-nyi hátránnyal érnek célba, természetesen szintidőn belül.
Újdonság! A Bükki kilátások rendezői a HARD és FunRun távok Mellér-völgy - Őrkő-ház közötti szakaszára külödíjat írnak ki a leggyorsabb férfi és női versenyző részére. A versengésbe azok számítanak be, akik a végső kategóriagyőztes idejétől kevesebb mint 20%-nyi hátránnyal érnek célba, természetesen szintidőn belül. A győztesek díja egy-egy palack egri vörösbor, Tóth István emlékére, akivel szerettünk ezen az útvonalon futni.
Ezen a túratávon a a hagyományos szúzóbélyegző és karton MELLETT a SPORTident időmérő rendszert is alkalmazzuk. Nevezéskor kérjük megadni – ha van – a dugókaszámot. Bérelt dugóka esetén a letéti díj 5.000.-Ft. (1 db. 5000-es bankjegy, pénzt nem váltunk)

Megosztás