Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. március 4. (szo)65kmFelsőtárkányTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Nevezés csak előzetesen! Előnevezési határidő: február 24. Ezen a távon csak 18 éven felüliek indulhatnak!
Az esemény az MSTSZ 2017. évi rövidtávú (42,195m - 100 km) terepfutó bajnokságának 1. fordulója. A bajnokságról további információ az MSTSZ honlapján olvasható!
Rajt és cél helye: Felsőtárkány, Bükki Nemzeti Park Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpontja. Cím: 3324 Felsőtárkány, Ifjúság utca 34/a
Egyéb szolgáltatások: névre szóló rajtszám, 5 időmérő ponton futókra szabott frissítő, célban meleg étel, csomagmegőrzés, fürdési lehetőség.
A pálya jelzett turistautakon vezet, táblázással, szalagozással és festéssel erősítve, a futók tájékozódásának segítésére. A verseny az Ör-kő-réttől a Szilvásvárad – Szalajka-völgy VM.-ig a Bükki Kilátások teljesítménytúrával szemben halad azonos útvonalon, majd a rétre visszatérve a klasszikus táv útvonalán tart a felsőtárkányi célig.
A Bükki kilátások rendezői a HARD táv Szalajka-forrás - Istállós-kő közötti szakaszára külödíjat írnak ki a leggyorsabb férfi és női versenyző részére. A versengésbe azok számítanak be, akik a végső kategóriagyőztes idejétől kevesebb mint 20%-nyi hátránnyal érnek célba, természetesen szintidőn belül.
Újdonság! A Bükki kilátások rendezői a HARD és FunRun távok Mellér-völgy - Őrkő-ház közötti szakaszára külödíjat írnak ki a leggyorsabb férfi és női versenyző részére. A versengésbe azok számítanak be, akik a végső kategóriagyőztes idejétől kevesebb mint 20%-nyi hátránnyal érnek célba, természetesen szintidőn belül. A győztesek díja egy-egy palack egri vörösbor, Tóth István emlékére, akivel szerettünk ezen az útvonalon futni.
Ezen a túratávon a a hagyományos szúzóbélyegző és karton MELLETT a SPORTident időmérő rendszert is alkalmazzuk. Nevezéskor kérjük megadni – ha van – a dugókaszámot. Bérelt dugóka esetén a letéti díj 5.000.-Ft. (1 db. 5000-es bankjegy, pénzt nem váltunk)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük