Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 29. (szo), 10:00nincs adatBudapest, CamponaA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Skandináv hangulatot idéz Budafok-Téténybe a Campona szeptember végén, amikor is megszervezi a kerületben a nagy plogging napot. Ez, a minden bizonnyal legnemesebb célú testmozgás Svédországból indult el hódító útjára és most Budapestre is elérkezik. A ploggingról, azaz a szemétszedős kocogásról van szó. A „plogga” egy svéd szó, amely a „vedd fel” és a „fuss” kombinációjából alakult, és egészen pontosan arra a tevékenységre utal, amelynek során futunk, és közben összeszedjük a szemetet. Triplán jó hatású folyamat ez, hiszen jót teszünk magunkkal, a környezetünkkel és a világgal is. Svédországban már lelkes kis közösségek is megalakultak, akik együtt futnak, majd a végén természetesen fotóval dokumentálják az eseményt, amelyen jól látható az összegyűjtött szemét is.

A plogging 2018 elején robbant be a magyarországi köztudatba, és már vannak is lelkes hulladékvadászok, akik rajongói lettek a műfajnak. A Campona most őket is megszólítja és várja, de természetesen még inkább számít azokra a kerületi lakosokra és iskolásokra, akik fontosnak érzik, hogy tegyenek valamit saját környezetükért. A plogging lényege, hogy ily módon összegyűjtésre kerülhetnek olyan apróbb, sarkokban megbújó szemetek is, amelyeket az utcai takarítás elnagyol.

A szeptember 29-i akcióra előzetesen már lehet jelentkezni a http://regisztracio.campona.hu oldalon. A lelkes környezetvédők természetesen minden szükséges felszerelést megkapnak a Camponában, ahol regisztrálnak reggel, majd később kisbusz segíti őket abban, hogy a kerület távolabbi pontjairól is odajuttassák az összegyűjtött szemetet az átvevőpontra. Egyénileg és csapatban is lehet vállalkozni a kocogva, futva történő szemétszedésre. A példaértékű programban résztvevők emléklapot kapnak, közöttük pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki. A rendezvényen további hasznos életmód-tippeket is kaphatunk az egészséges és sportos életmódhoz kapcsolódóan. A sportos életmód és a különleges cipők kedvelői pedig szeptember 15. és 30. között a tini influencer-vlogger, Dabity, azaz Trunk Tomi sneakergyűjteményének néhány izgalmas darabját csodálhatják meg egy kiállításon.

--

Mi az a plogging?
Futás közben szemétszedés. Ezt a tevékenységet bárhol és bármikor csinálhatod, ezáltal jót teszel a környezetednek és magadnak is. Viszont ha a futás és szemétszedés végén szívesen átvennél jutalmat is, akkor ploggingolj velünk a Campona plogging napon szeptember 29-én!

Mit kell tenned, ha részt akarsz venni a plogging napon?
Regisztrálj az alábbi űrlap segítségével, mert csak így tudunk a végén megjutalmazni! Ha nincs otthon kesztyűd és kukazsákod, látogass el a Camponába szeptember 15. és 29. között bármelyik nap és keresd a hoszteszpultot, ahol kesztyűt és szemeteszsákot biztosítunk!

Mikor add le a szemetet a Camponában?
Szeptember 29-én, azaz a Campona plogging napon ploggingolj és délelőtt 10:00 órától délután 13:00 óráig add le az összegyűjtött szemeted a Campona főbejárata előtt elhelyezett plogging napos szemétgyűjtőbe, ahol ellenőrizzük és igazoljuk a regisztrációdat és átveheted a részvételért járó ajándék pólót, valamint így részt veszel a nyeremények sorsolásán is.

Mikor sorsolják a nyereményeket?
Miután leadtad a szemeted érdemes még egy kicsit maradnod, mert koncerttel, programokkal és délután 14:00 órakor a helyszínen nyereménysorsolással várunk. A főnyereményeket a XXII. kerület polgármestere, mint az esemény fővédnöke személyesen adja át a nyerteseknek. A nyerteseket e-mailben is értesítjük.

Mik lesznek a nyeremények?
Az első 200 regisztrálót megajándékozzuk egy 2000 Ft értékű Campona vásárlási utalvánnyal. (A regisztráció önmagában nem elegendő, feltétel a rendezvényen való részvétel.)
Minden regisztráló résztvevőnek automatikusan jár
Playersroom Club-kedvezmény, amit a Camponában található üzletben vehetsz igénybe aznap, és egy Campona plogging nap emblémával ellátott póló.
Sorsolt nyeremények
20 db ajándékcsomag (Nike tornazsák, Nike kulacs, fülhallgató)
Főnyeremény
2 db 50 000 Ft értékű Playersroom ajándékutalvány.

További információk, jelentkezés: https://regisztracio.campona.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük