Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. február 16. (szo), 11:000.5 / 2.5 / 11.2kmBalatonszentgyörgyTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Kérdeztétek, mikor lesz a következő Gulya-futam, íme:
?‍♀️???‍????????????
Nagy kedvencünk a Gulya Csárda, nem csak a fantasztikus étterem, ételek, hanem a Házigazdák miatt is. Tökéletes, Halloween futamunk után következik az újabb bulifutam: gyerek-felnőtt, kocogó vagy fanatikus futó... egyaránt megtalálja a számítását itt :) a pálya sík és védett bringaút. Gyerekkör 500 m-en a csárda körül és az érem.... szinte megszólal :) Kihagyhatatlan a gyűjteményedből, mint minden eddigi Red Hot Run érmünk. Nevezhető távok: 500 m gyerekkör a csárda körül, 2500 m kocogó és a kedvelt 7 mérföld: 11,2 km-es zúzó, melynek a fordító és frissítő pontja a "terülj-terülj" asztalkámmal Balatonberényben van az 5,6 km-nél.
?‍♀️???‍??????Programtervünk:
11:00 Rajtcsomag osztás (buli karszalag, amit megtarthattok)
12:20 Tombolasorsolás szponzori csomagokkal
12:45 Gyerekkör 500 méter a Csárda körül
13:00 Rajtolnak a Hétmérföldesek és a kocogók (nem verseny, mindenki a Befutóéremért fut)
????? Futó ételkupon! 500,- Ft a Gulya Csárda felajánlásával, csak előrendelhető! 1 db farsangi fánk 2 dl teával :) A helyszínen bármit fogyaszthattok az étlapról, de fánk nem lesz már.
Gulya kuponok beváltása a Csárdában. Öltözési lehetőség, külön termet kapunk és a mosdók hihetetlenül kulturáltak. A Csárdában tudtok meleg ételt enni és a zenéről Goóz Laci a Balaton-Hang Rendezvénytechnika gondoskodik. Szeretnénk, ha jelmezben jönnétek, mert a 600 fős Halloween futamunkon is nagyon ötletes és színvonalas volt a legtöbb résztvevőnk szerkója... az érem fantasztikus, 6 színű, csillogó bronz és ismét mesterien megtervezve 3D-ben dr. Keserű Gábor szervezőnk által.
A póló terv még szerkesztés alatt de nem fogtok csalódni, vicces lesz és Cidris??? ! A nevezési díj november 30-ig a legkedvezőbb és adunk mellé a 2 felnőtt távon 1-1 dobozos üdítőt december 31-ig. December 1-től 500,- Ft-tal emeljük a díjakat, majd január 1-től nincs ajándék üdítőnk és 1. 000,- Ft-tal több a helyszíni nevezés. Helyszíni nincs! Távok: 500 m (gyerek) 2500 m kocogó és 7 mérföld a 11,2 km zúzóinka. A frissítő ponton a fordítónál ismét "terülj, terülj asztalkám" Szuper zene, Speaker a mókamester és mindenkit szeretettel várunk és természetesen, aki szeretne, jelmezben!! Mi azt nagyon csípnénk és ígérjük, hogy legalább olyan fantasztikus lesz, mint a Halloween futamunk ;) Online előnevezés november 7-től. ?‍♀️???‍???????????

Megosztás