Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2019. december 1. (vas)0.9 / 5 / 10 / 21 / 42 / 50kmBarnagTovábbi infoCímke , , , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A tavalyi sikeren felbuzdulva 2019-ben ismét megrendezésre kerül a CountryMan Trail futóverseny, mely igazi falusi szpartakiád jelleget ölt – terepen /erdőn, mezőn, dombokon/ a Balaton felvidék pompás tájain halad az útvonal.

A falusias jelleget kiemeli, hogy a frissítő pontokon és a versenyközpontban a futóversenyeken megszokott izotóniás italokon és gyümölcsökön kívül itt a faluban élő asszonyok által sütött sütemények, pogácsák is fellelhetők lesznek, csakúgy mint a kolbász, szalonna, tepertő zsíroskenyér hagymával és a sör is (ez csak a versenyközpontban ;) ).

A futóverseny minden résztvevője egyedi és különleges befutóérmet kap és tombolasorsoláson vesz részt – a leggyorsabbakat kategóriánként külön díjazzuk!

Az idei év különlegessége, hogy gyermekfutamot és 50km-es ultrafutást is indítunk!

Időpontváltozás!

Tisztelt Futók!

A ma reggeli pályabejárást követően az eü személyzettel, a pályafelelősökkel és polgármester úrral egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a biztonságotok érdekében a CountryMan-t elhalasztjuk, és 2019.12.01-én rendezzük meg! Az elmúlt napon lehullt eső és a dombokról lezúduló hordalék lehetetlenné tette a pálya egyes szakaszairól az esetleges mentést - miközben a csapadékutánpótlás a jelek szerint a versenyig folyamatos lesz.

Megértéseteket köszönjük!

Távok:

A Közért 5k
Shoesman 10k
Watchman 21k
Thetis Birtok 42k
EMPACT-X 50k
Generali gyermekfutam /900m/

Rajtok:

50K, 42K: 08.00

5K,10K,21K: 10:00

gyerekfutam: 11.30

Versenyközpont: Barnag

Rendező: Balatoni Helyi Értékek Egyesület

Versenyigazgató: Baranyai Máté

Email: info@rundevu.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük