Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 1. (vas)0.9 / 5 / 10 / 21 / 42 / 50kmBarnagTovábbi infoCímke , , , , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A tavalyi sikeren felbuzdulva 2019-ben ismét megrendezésre kerül a CountryMan Trail futóverseny, mely igazi falusi szpartakiád jelleget ölt – terepen /erdőn, mezőn, dombokon/ a Balaton felvidék pompás tájain halad az útvonal.

A falusias jelleget kiemeli, hogy a frissítő pontokon és a versenyközpontban a futóversenyeken megszokott izotóniás italokon és gyümölcsökön kívül itt a faluban élő asszonyok által sütött sütemények, pogácsák is fellelhetők lesznek, csakúgy mint a kolbász, szalonna, tepertő zsíroskenyér hagymával és a sör is (ez csak a versenyközpontban ;) ).

A futóverseny minden résztvevője egyedi és különleges befutóérmet kap és tombolasorsoláson vesz részt – a leggyorsabbakat kategóriánként külön díjazzuk!

Az idei év különlegessége, hogy gyermekfutamot és 50km-es ultrafutást is indítunk!

Időpontváltozás!

Tisztelt Futók!

A ma reggeli pályabejárást követően az eü személyzettel, a pályafelelősökkel és polgármester úrral egyeztetve úgy döntöttünk, hogy a biztonságotok érdekében a CountryMan-t elhalasztjuk, és 2019.12.01-én rendezzük meg! Az elmúlt napon lehullt eső és a dombokról lezúduló hordalék lehetetlenné tette a pálya egyes szakaszairól az esetleges mentést - miközben a csapadékutánpótlás a jelek szerint a versenyig folyamatos lesz.

Megértéseteket köszönjük!

Távok:

A Közért 5k
Shoesman 10k
Watchman 21k
Thetis Birtok 42k
EMPACT-X 50k
Generali gyermekfutam /900m/

Rajtok:

50K, 42K: 08.00

5K,10K,21K: 10:00

gyerekfutam: 11.30

Versenyközpont: Barnag

Rendező: Balatoni Helyi Értékek Egyesület

Versenyigazgató: Baranyai Máté

Email: info@rundevu.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük