Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 29. (szo), 13:000.5 / 5 / 7 / 10kmKőröshegyTovábbi infoCímke , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Kőröshegy Csajok és Pasik a Csúcson - közkívánatra helyszíni lett - 2018. szeptember 29. két futam egy napon túra és gyermekversenyek is 500 méteren

A futamok hazai pályán megfuthatónak indultak de annyian szerettetek volna helyszíni versenyt, hogy szerveztünk rá Nektek! Kőröshegyet rengetünk szeptember végén. A Victory run 5 és 10 K távokon felzúz a Kőröshegyre az M7-es melletti domboldalban, a Nightrun pedig 7 km-es távon 17:00 órakor a tetőre és vissza :) Sok helyen az országban már futóközösségek is róják a köröket az érmeinkért. Mindkettő professzionális, egyedi tervezésű ezüst színű zamak-fém érem, tartós és két színnel megfestett. Az érmeket minden esetben a futam időpontja előtti héten postázzuk a hazai futóknak - természetesen ajánlott küldeményként - névre, címre szólóan. Számlát mindenki kap, aki egyesületnek kéri, kérjük, jelezze.

Csapatos nevezés esetén egy fő nevezzen csak vagy egyesület, továbbá kérjük a létszámot megadni hány főre kéritek. 10 főtől csapatos nevezés, nagy kedvezménnyel. Aki mindkét futamra nevez, kedvezményt kap.
VERSENYKIÍRÁS:
Rajtcél állomás Kőröshegy központjában az Élményvölgy tábor területén. (Kőröshegy, Petőfi Sándor u. 73.)

13:00 Rajtcsomag osztás folyamatosan

14:00 Gyermekfutamok 4-11 éveseknek 14:00-kor Victory éremért, 14:15-kor a Nightrun érmes kör. Nem verseny! Az éremért futnak a gyerekek.

14:00 tombola sorsolások ( TomTom GPS óra a fődíj és még 25 szponzori csomag, értékes díjakkal)

15:00 Csajok és Pasik a Csúcson Victory Run 5 km-es örömfutam és a csúcshódító 10-es táv koedulált

A futam nem időmérős, mindenki az éremért fut de az abszolút első női és férfi befutót díjazzuk.

17:00 Nightrun 7 km-es esti futam zúz fel az M7-es mellett a hegytetőre 287 m szintkülönbséggel

A futamok végén megvendégeljük a befutókat a Kőröshegy Önkormányzattal közösen.

A futam napján túrák is nevezhetőek két távon bármelyik éremért, egyéni indulással 13:00 órától folyamatosan. Az első 300 helyszínre nevező ajándék levendula zsákot kap a rajtcsomagba. Frissítő pont a híd alatt, melyet kétszer látogathattok, illetve a Rajtcélban a Fruit Marketing 100% -os gyümölcslevei.

Megosztás