Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. május 10. (pén), 17:000.5 / 3.2 / 6.4kmBudapest, CsepelTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Jótékonysági Futamot szervezünk a Madarak és fák napja alkalmával a Bátor Tábor javára, és a befolyt adományokból a 2019-es táboraikat támogatjuk.
A Bátor Tábor küldetése:
"Életeket változtatunk. Súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Mindezt ingyen. Hisszük, hogy a felhők fölött mindig süt a nap.
Táborunk nem klasszikus értelemben vett tábor. Különleges élményekkel mozdítjuk ki a gyerekeket a komfortzónájukból, hogy félelmeik legyőzésével felismerjék: képesek szembeszállni nemcsak a kalandok során rájuk váró feladatokkal, de a betegségükkel is. Mosolyt csempészünk az arcokra, erőt adunk a küzdelemhez." idézet az oldalukról.
És a Madarak és Fák napjáról dióhéjban, miért is szeretnénk kivonulni a szabad Ég alá veletek: A madarak és fák napjának célja, hogy különböző megemlékezésekkel, rendezvényekkel a társadalom, különösen az ifjúság természetvédelem iránti elkötelezettségét kialakítsa, elmélyítse. Időpontja a hatályos természetvédelmi törvény szerint minden év május 10-e. A hagyomány immáron több mint százéves. (idézet a Wikipédiáról)
Rendezvény kiírás:
* 15:00 Rajtcsomag osztás
* 17:00 Gyerekfutam 500 méteren (4-10 éveseknek)
* 17:20 Hatalmas tombolasorsolás
* 17:50 Bemelegítés Nyámándi Piroska Futónagykövettel
* 18:00 Rajtolnak a fő futamok, a 2 mérföldes (3,2 km) kocogó és a 4 mérföldes (6,4 km) futó távok (mindenki befutóérmet kap). Nem időre megy, nincs díjazás, ez a Jótékonyságról, természetben futásról szól.
??? Szeretnénk egy olyan futamot rendezni péntek délután-este Csepelen a Daru Dombon Nyámándi Piroska Futónagykövet közreműködésével-szervezésével, ami megmozgatja az Embereket, Családokat és kifutnak a természetbe velünk. Ezért mi adunk, hogy adjatok Ti is a Bátor Tábornak a 2019-es táboraik szervezésére. A kollekció csak egyben kérhető és a Bögre annyira Cuki ???

Íme a "CsicsergŐ" Kollekció Jótékonysági Futam amelyet a Bátor Tábor részére ajánljuk fel a futam bevételének releváns részét (a kollekció készítése összegén felüli 50%-ot). És aki nevez 2018. október 15-ig és rendezi a futam díjat, az egy db VIP-érmes nevezést is kap tőlünk az Akali Szüreti futamunkra, (2018. október 21.) persze korlátozott számban de azért ez sem elenyésző létszám! És a futam nevezési díjáért- a leggyorsabbaknak - adunk: élményt, pólót/trikót, befutóérmet, a futam bögréjét és természetesen minimál díjas nevezést. Aki eljön, vehet tombolát és még annak a bevételének az 50%-a is a Bátor Táboré. Az online nevezés felületen megtaláljátok a részleteket szeptember 22-én és természetesen odahaza is megfutható az érem-póló/trikó (futómezek) kollekció, mert a bögrét nem postázzuk ! És aki a limitált szériás legsikeresebb érmeinket kéri kísérő-éremnek a díjának az 50%-a Bátor Táboré (Bölcsek köre?, Summer run?, Bol-Dog futam?, Bringáskör?‍♂️) 2018-ban nevez, az két éremmel térhet haza! Ezeknek az érmeknek a díja 2. 000,- Ft és a befutáskor adjuk. Ezzel is a Bátor Tábort támogatjátok! Aki elég gyors, VIP futamot válthat be a 2018-as Balatonakali Szüreti futamunkra és a választott távot, érmet itt jelölje! Online nevezés elindul: 2018. szeptember 22-én. Bátraké és gyorsaké a szerencse ;) ???

Szóval szeptemberben-októberben 3 & 1 három az egyben Jótékonykodhattok! ???

Megosztás