Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. június 22. (szo)29kmVelenceTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Ismét jótékonysági tókerülőt szervezünk. 2. 200,- Ft-os nevezéssel!
🥰😇🐣🌞☀️🌻🌷🌺🍀🌳🦔🍎
A tavat kerülheted: futva, bringával, rollerrel, gyalog vagy görivel. Aki szeretné támogatni a Bátor Tábor által szervezett gyermektáborokat, itt a helye egy körön. A Csicsergő érmünk nagyon bájos és sokak nehezményezték, hogy csak egy pénteki napon lehet megszerezni Csepelen, így a június 22-ei saját kihívás napunk mellé szervezzük ezt a társ kört. Abszolút kötetlenek a jótékonysági köreink, hogy minél többen részt tudjatok venni. Lényege: biztosítunk egy rajtcél bázist, ahol tudtok parkolni, kempingezni, fürdeni a tóban, étkezési, mosdó és öltözési lehetőség is van ingyenesen. A frissítésről mindenkinek magának kell gondoskodnia a körön! A rajtcsomag osztáson a Red Black Challenge körünk résztvevőinek osztunk, de ott kell beregisztrálni erre a jótékonysági körre is. Az érmet is ott kapjátok, nomeg a számlát a nevezési díj befizetéséről. Ugyanúgy lehet kérni sportolói kedvezménnyel, előfoglalással 500,- Ft-ért étkezést és használhatjátok a Drótszamár kemping területét ami hatalmas! A nevezési díj 2. 200,- Ft és ennyi is marad! Tartalmazza: 1 db érem, a kemping díjmentes használata a kör napján és egy karszalag, 1 db 0,5 l-es ásványvíz. Helyszíni nevezést nem tervezünk, mert az érmek elfogynak!
🥰😇🐣🌞☀️🌻🌷🌺🍀🌳🦔🍎
Programkiírás:
10:00 órától folyamatosan be lehet regisztrálni, a felelősségvállalási nyilatkozattal és egy karpántot adunk, amivel a beérkezéskor a célban igazolni tudod, hogy tókerülő vagy, és adjuk az érmet.
15:00 óráig lehet beregisztrálni, aki akkor érkezik, az érmet már előre kapja, mert mi 17:00 órakor zárjuk a kört. Az étkezési kuponok egész nap beválthatóak a kemping büféjében! Aki nevez és kér étkezést, hozzászámoljuk a nevezési díjhoz, aki több adagot kér, jelezze a megjegyzés rovatban.
Szeretettel várunk! 🥰😇🐣🌞☀️🌻🌷🌺🍀🌳🦔🍎

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük