Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt még mindig szigor van a rendezvényeket tekintve, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. június 22. (szo)29kmVelenceTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Ismét jótékonysági tókerülőt szervezünk. 2. 200,- Ft-os nevezéssel!
????☀️???????
A tavat kerülheted: futva, bringával, rollerrel, gyalog vagy görivel. Aki szeretné támogatni a Bátor Tábor által szervezett gyermektáborokat, itt a helye egy körön. A Csicsergő érmünk nagyon bájos és sokak nehezményezték, hogy csak egy pénteki napon lehet megszerezni Csepelen, így a június 22-ei saját kihívás napunk mellé szervezzük ezt a társ kört. Abszolút kötetlenek a jótékonysági köreink, hogy minél többen részt tudjatok venni. Lényege: biztosítunk egy rajtcél bázist, ahol tudtok parkolni, kempingezni, fürdeni a tóban, étkezési, mosdó és öltözési lehetőség is van ingyenesen. A frissítésről mindenkinek magának kell gondoskodnia a körön! A rajtcsomag osztáson a Red Black Challenge körünk résztvevőinek osztunk, de ott kell beregisztrálni erre a jótékonysági körre is. Az érmet is ott kapjátok, nomeg a számlát a nevezési díj befizetéséről. Ugyanúgy lehet kérni sportolói kedvezménnyel, előfoglalással 500,- Ft-ért étkezést és használhatjátok a Drótszamár kemping területét ami hatalmas! A nevezési díj 2. 200,- Ft és ennyi is marad! Tartalmazza: 1 db érem, a kemping díjmentes használata a kör napján és egy karszalag, 1 db 0,5 l-es ásványvíz. Helyszíni nevezést nem tervezünk, mert az érmek elfogynak!
????☀️???????
Programkiírás:
10:00 órától folyamatosan be lehet regisztrálni, a felelősségvállalási nyilatkozattal és egy karpántot adunk, amivel a beérkezéskor a célban igazolni tudod, hogy tókerülő vagy, és adjuk az érmet.
15:00 óráig lehet beregisztrálni, aki akkor érkezik, az érmet már előre kapja, mert mi 17:00 órakor zárjuk a kört. Az étkezési kuponok egész nap beválthatóak a kemping büféjében! Aki nevez és kér étkezést, hozzászámoljuk a nevezési díjhoz, aki több adagot kér, jelezze a megjegyzés rovatban.
Szeretettel várunk! ????☀️???????

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük