Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. október 26. (hét)nincs adatEsztergomTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Csigafutam 2020#5
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz a 🐌futam, és már az 5. alkalommal fogunk együtt 🐌zni november 2.-án hétfőn, 18.30-kor azokkal a mozogni vágyókkal, vagy kezdő/újrakezdő fútókkal, akik szerint közösségben futni. Vannak már törzs🐌ink, visszatérő elnökségi🐌, és minden alkalommal bővül az újonc🐌 állományunk is. Ebből látszik, hogy a 🐌 igenis társas lény 😉😃 A remek hangulat egyébként tipikus 🐌attitűddé vált az elmúlt alkalmakkor😜😃🥰 Egyébként is: te láttál már szomorú csigát?!?🤣😉
Szóval várunk rád, rátok, és találkozzunk november 2.-án hétfőn, 18.30-kor a Sissi szobornál! LÉGY TE IS 🐌 már 5. alkalommal.
Ne feledd: a te tempód a mi tempónk, és soha senkit nem fogunk hátra hagyni.
Táv:
szigetkörönként 2,5 km, és annyi kör, amennyit futni szeretnél - én elkisérlek.
Ja! Fejlámpát 🔦💡hozzatok! Öltözet, saját hőérzeted szerint!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük