Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 30. (hét), 18:00nincs adatEsztergomTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves Futótársak,

a Keddi Szeánsz és a CsigaFutam közös produkció meghirdeti " Éva Vica Lajosés Dajka Gábor Blekendvájt Futása" című eseményét.

Találkozó a CsigaFutam megszokott helyén és időpontjában, azaz hétfőn, 18 órakor, a Sissinél.
Az útvonal olyan lesz, mint a tolvaj, azaz alkalom szüli, illetve az ünnepelt ifjú pár aktuális kívánságának megfelelően alakul.
A tempó a CsigaFutamon megszokott kényelmes, beszélgetős.
Az eseménynek, a speciális alkalomból kifolyólag dresszkódja is van, A nők elvárt öltözete fekete vagy fehér kisestélyi, hozzá illő kiegészítőkkel és körömcipővel. A férfiaknál fekete szmoking, fehér ing, decens nyakkendő. Semmiképpen sem lila!
Na jó, nem. De javasoljuk, hogy az esemény címének megfelelően valamilyen fekete vagy fehér kiegészítőt mindenki viseljen.

Gyertek el, ünnepeljük együtt Vicát és Gábort, jó buli lesz!

üdv
Vica, Gábor, Kata, Zoli és Pityesz

utóirat: a Keddi Szeánsz szokásos keddi fartlek edzése kedden 18 órakor természetesen indul, a múlt hetivel megegyező program szerint, oda is várunk mindenkit sok szeretettel!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük