Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. aug. 7. (pén)
2020. aug. 16. (vas)
10 napos1.5 / 3 / 5 / 10kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A vírust elűzve a kedvenc augusztusi időtöltésünknek, a hullócsillag-nézésnek szeretnénk nagyobb népszerűséget szentelni egy kis futkározással négylábú barátaitokkal közösen, aminek a helyszínét ti választhatjátok meg. Virtuális sportolásra hívunk Benneteket, hiszen a tágas tér és a széles horizont láthatósága lenne a kiinduló cél, távol a város fényeitől.
A Perseidák az egyik legismertebb, fényes meteorokat és sűrű hullást produkáló meteorraj, melynek a maximuma augusztus 12-14 között tapasztalható. Idén fogyó hold lesz, így ez is kedvez ennek a szép égi jelenségnek.

Egy éjszakai futásra invitálunk Titeket egy csodás éremért cserébe, na meg egy nemes ügy mellé állva.
A nevezésed díjából 500 forinttal a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány - t támogatod, és ezzel azokat az embereket, akik nem láthatják soha a csillagos égboltot.

A kiválasztott távot augusztus 07 - 16. között tudjátok teljesíteni (lehetőleg az esti órákban).

A teljesíthető távok: 1,5 km / 3 km / 5 km/ 10 km (szintidő nincs)
A teljesítést igazoló időmérést vagy applikáció képét, amin szerepel dátum és távolság a 4mancs2talp2sziv1cel@gmail.com e-mail címre várjuk 2020. augusztus 16. éjfélig!

Nevezési díj: 5000 Ft ( amely a postaköltséget és a támogatásodat is tartalmazza)

Utalás adatai:
Papp Viktória
K&H Bank
10400638-68545151-48521012
Közlemény: Csillaghullás + név

Nevezés:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYnl9ZAArhEnSfxtdQQViokzvIJoAL4oQ-Qns6cc9iyxwtYg/viewform?usp=sf_link

Nevezési határidő: 2020. 08. 05.
Az érmek postázása a nevezések feldolgozása után történik.
Ui: Azért fő a biztonság! Csak biztonságos helyen fussatok vagy többen egyszerre vagy tanítsd meg a kutyid vezényszóra "ölni"! :) :P

A futás mellett egy "csillagos" fotópályázatot indítunk el a nevezett versenyzőknek!
A téma: Csillagos égboltos vagy hullócsillagos kép rólatok vagy csak a kutyádról.
A kép lehet photoshop-os is és valóban az éjszakában készült esti, hangulatos kép. :) Határtalan fantázia, esti hangulat és TI! Ennyi a lényeg!
A képet üzenetben küldjétek el a 4 mancs 2 talp 2 szív 1 cél oldalnak üzenetben vagy nekem személyesen (Papp Viktória) és egy nyilvános mappában lesznek közzétéve július 1-től a 4 mancs 2 talp 2 szív 1 cél facebook oldalon. Onnantól indulhat a like vadászat, hiszen a legtöbb like-ot kapó a MUSHER HUNGARY által felajánlott 5000 Ft értékű ajándékutalvány gazdája is lesz az érem mellé. A like vadászat 2020.08.18. éjfélig tart, szóval nincs más dolgod csak megosztogatni a saját képeteket.

Szeretettel VÁRUNK Benneteket erre a kis csillagos, instant futásra! És ne felejtsetek el kívánni, ha hullócsillagot láttok! :)

Természetesen a futás kutya nélkül is teljesíthető! 🤗

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük