Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. aug. 7. (pén)
2020. aug. 16. (vas)
10 napos1.5 / 3 / 5 / 10kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A vírust elűzve a kedvenc augusztusi időtöltésünknek, a hullócsillag-nézésnek szeretnénk nagyobb népszerűséget szentelni egy kis futkározással négylábú barátaitokkal közösen, aminek a helyszínét ti választhatjátok meg. Virtuális sportolásra hívunk Benneteket, hiszen a tágas tér és a széles horizont láthatósága lenne a kiinduló cél, távol a város fényeitől.
A Perseidák az egyik legismertebb, fényes meteorokat és sűrű hullást produkáló meteorraj, melynek a maximuma augusztus 12-14 között tapasztalható. Idén fogyó hold lesz, így ez is kedvez ennek a szép égi jelenségnek.

Egy éjszakai futásra invitálunk Titeket egy csodás éremért cserébe, na meg egy nemes ügy mellé állva.
A nevezésed díjából 500 forinttal a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány - t támogatod, és ezzel azokat az embereket, akik nem láthatják soha a csillagos égboltot.

A kiválasztott távot augusztus 07 - 16. között tudjátok teljesíteni (lehetőleg az esti órákban).

A teljesíthető távok: 1,5 km / 3 km / 5 km/ 10 km (szintidő nincs)
A teljesítést igazoló időmérést vagy applikáció képét, amin szerepel dátum és távolság a 4mancs2talp2sziv1cel@gmail.com e-mail címre várjuk 2020. augusztus 16. éjfélig!

Nevezési díj: 5000 Ft ( amely a postaköltséget és a támogatásodat is tartalmazza)

Utalás adatai:
Papp Viktória
K&H Bank
10400638-68545151-48521012
Közlemény: Csillaghullás + név

Nevezés:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYnl9ZAArhEnSfxtdQQViokzvIJoAL4oQ-Qns6cc9iyxwtYg/viewform?usp=sf_link

Nevezési határidő: 2020. 08. 05.
Az érmek postázása a nevezések feldolgozása után történik.
Ui: Azért fő a biztonság! Csak biztonságos helyen fussatok vagy többen egyszerre vagy tanítsd meg a kutyid vezényszóra "ölni"! :) :P

A futás mellett egy "csillagos" fotópályázatot indítunk el a nevezett versenyzőknek!
A téma: Csillagos égboltos vagy hullócsillagos kép rólatok vagy csak a kutyádról.
A kép lehet photoshop-os is és valóban az éjszakában készült esti, hangulatos kép. :) Határtalan fantázia, esti hangulat és TI! Ennyi a lényeg!
A képet üzenetben küldjétek el a 4 mancs 2 talp 2 szív 1 cél oldalnak üzenetben vagy nekem személyesen (Papp Viktória) és egy nyilvános mappában lesznek közzétéve július 1-től a 4 mancs 2 talp 2 szív 1 cél facebook oldalon. Onnantól indulhat a like vadászat, hiszen a legtöbb like-ot kapó a MUSHER HUNGARY által felajánlott 5000 Ft értékű ajándékutalvány gazdája is lesz az érem mellé. A like vadászat 2020.08.18. éjfélig tart, szóval nincs más dolgod csak megosztogatni a saját képeteket.

Szeretettel VÁRUNK Benneteket erre a kis csillagos, instant futásra! És ne felejtsetek el kívánni, ha hullócsillagot láttok! :)

Természetesen a futás kutya nélkül is teljesíthető! 🤗

Megosztás