Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 2. (szo), 18:00nincs adatDebrecenTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

A világon először a Tündérkör Alapítvány hirdeti meg a forradalmian új Csokigyűjtő Flash Mobját! Mellyel a BAGE Egyesület Csokigyűjtő Akciójához csatlakozik ahol az alapítványunk társszervező.

Az esemény egy figyelemfelhívó program mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is.

Hogy mi a dolgod? Misem egyszerűbb, csak hozz egy csokit (vagy többet) a megadott időpontban a Debrecen Fórum Csapó utcai bejáratához ahol az önkénteseink mögé felsorakozva, (egy félreérthetetlen jelre mikulás sapit fejre téve) együtt indulva a (a helyszínen is tudsz venni) kihelyezett (a FÓRUMBAN lévő) adományponthoz sétálva, szó nélkül tedd le a többi adományozóval együtt! Ezt fegyelmezetten, csendben tegyétek! Ha nem tudsz ott lenni, de szeretnél csokit adományozni akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Tündérkör Alapítvánnyal vagy a BAGE Egyesülettel!

Az összegyűlt csokoládékat a BAGE Egyesület, és mi általunk is szervezett Csokigyűjtő Akció keretein belül, a rászoruló gyermekek kapják. A történésen a sajtó is jelen lesz. Oszd meg az eseményt, hogy minél többen legyünk!

Neked egy csoki, neki egy szélesebb mosoly. ❤️??

Kérdésed van? Ok! Írj ránk itt cseten! Mindent köszönünk!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük