Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. november 22. (ked), 18:30nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

ÚJ HELYSZÍNEN! A közelgő télre való tekintettel a funkcionális edzést belső helyszínre mozgattuk. A terem nagyon jól felszerelt, és a belvároban, jól megközelíthető helyen van. FONTOS INFÓK a helyszínnel kapcsolatban az esemény oldalán.

Aki biztosan jön, ne felejtse el majd "Érdekel"-ről "Jövök"-re álltani magát, hogy lássuk a résztvevői létszámot :) MAX létszám 10 fő!

A Dagadt Köcsög Team Sportegyesülete a megszokott csütörtöki futóedzések mellett immár a futóknál oly gyakran elhanyagolt törzsizomerősítésre is külön edzéssel vár, keddenként a szokásos helyen a kőbányai Sportligetben. Az edzéseket Fejes Judit Anna tartja.

Néhány szó az edzésről.
Az edzés során nagy hangsúlyt kap a törzsizomzat illetve a farizom erősítése mellett az ún. funkcionális mozgásminták tanulása. A tartóizomzat és a főbb mozgatók megerősítésével nem csak a mindennapi élet válik könnyebbé – segít minket a sikeres futóedzések megalapozásában. Nagyobb stabilitás mellett precízebbé és hatékonyabbá válik a futómozgás és csökken a sérülés veszélye.

Részvételi díjak.
Az edzésen való részvétel első alkalommal ingyenes, minden tovább alkalom bérlettel látogatható. Egyesületi tagjaink 10 alkalmas bérletet 8.000 forintért, 5 alkalmas bérletet 4.000 forintért vehetnek Nem egyesületi tagok számára a 10 alkalmas bérlet 12.000, 5 alkalmas bérlet 6.000 forinért vásárolható. A bérletek a futóedzésen és a funkcionális edzésen egyaránt igénybe vehetőek.

Megosztás