Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
több, mint 90 nap múlva2021. április 3. (szo)nincs adatDebrecenTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Hamarosan elérkezik a 21. századi kutyás kaland ideje!
Nincs más dolgod, mint szerezni egy kutyabolond gazdi társat és együtt nekivágni életetek kutyás kaland futásának! Mitől lesz ez a futás élménydús? Nem elég, hogy erdőkön és pusztán keresztül kell közösen legyőzni minden akadályt, de számos rejtvény és engedelmességi feladat várja, hogy megoldjátok őket : Amik már elkezdődnek ONLINE a nevezési határidő lejárta után.
Gatyát, hámot és jutifalatot fel!
Részletek 2020.09.20. jönnek!
#dEBrun csapat

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...