Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. március 14. (ked), 18:30nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

ÚJ HELYSZÍNEN! Zugló vasútállomástól pár perc sétára, az Arany János Általános Iskolába költöztünk :)

Aki biztosan jön, ne felejtse el majd "Érdekel"-ről "Jövök"-re álltani magát, hogy lássuk a résztvevői létszámot :) Max létszám: 10 fő, az edzés megtartásához min. 3 fő.
A helyetek biztosítása érdekében HETFŐ estig jelezzétek a részvételi szándékot.

FONTOS INFÓK:
- fontos hogy az edzést pontosan kezdjük és fejezzük be
- Érdemes kicsit korábban érkezni, mert 1 öltözőhelység van, fiúk és lányok váltott turnusban tudnak átöltözni ;)
- a felszereltség elég alap, egy törcsit és innivalót hozzatok magatoknak.

Az első alkalommal, mivel most ismerjük meg a helyet igyekszem én is 10 perccel korábban ott lenni, találkozzunk az iskola aulájában, és megmutatom, merre van a terem :)

-----------
A Dagadt Köcsög Team Sportegyesülete a megszokott csütörtöki futóedzések mellett immár a futóknál oly gyakran elhanyagolt törzsizomerősítésre is külön edzéssel vár, keddenként a szokásos helyen a kőbányai Sportligetben. Az edzéseket Fejes Judit Anna tartja.

Néhány szó az edzésről.
Az edzés során nagy hangsúlyt kap a törzsizomzat illetve a farizom erősítése mellett az ún. funkcionális mozgásminták tanulása. A tartóizomzat és a főbb mozgatók megerősítésével nem csak a mindennapi élet válik könnyebbé – segít minket a sikeres futóedzések megalapozásában. Nagyobb stabilitás mellett precízebbé és hatékonyabbá válik a futómozgás és csökken a sérülés veszélye.

Részvételi díjak.
Az edzésen való részvétel első alkalommal ingyenes, minden további alkalom bérlettel látogatható illetve tagsághoz kötött. Egyesületi tagjaink számára a részvétel mind a funkcionális, mind a futóedzéseinken ingyenes. Nem egyesületi tagok számára a 10 alkalmas bérlet 12.000, 5 alkalmas bérlet 6.000 forinért vásárolható. A bérletek a futóedzésen és a funkcionális edzésen egyaránt igénybe vehetőek.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük