Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. március 14. (ked), 18:30nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

ÚJ HELYSZÍNEN! Zugló vasútállomástól pár perc sétára, az Arany János Általános Iskolába költöztünk :)

Aki biztosan jön, ne felejtse el majd "Érdekel"-ről "Jövök"-re álltani magát, hogy lássuk a résztvevői létszámot :) Max létszám: 10 fő, az edzés megtartásához min. 3 fő.
A helyetek biztosítása érdekében HETFŐ estig jelezzétek a részvételi szándékot.

FONTOS INFÓK:
- fontos hogy az edzést pontosan kezdjük és fejezzük be
- Érdemes kicsit korábban érkezni, mert 1 öltözőhelység van, fiúk és lányok váltott turnusban tudnak átöltözni ;)
- a felszereltség elég alap, egy törcsit és innivalót hozzatok magatoknak.

Az első alkalommal, mivel most ismerjük meg a helyet igyekszem én is 10 perccel korábban ott lenni, találkozzunk az iskola aulájában, és megmutatom, merre van a terem :)

-----------
A Dagadt Köcsög Team Sportegyesülete a megszokott csütörtöki futóedzések mellett immár a futóknál oly gyakran elhanyagolt törzsizomerősítésre is külön edzéssel vár, keddenként a szokásos helyen a kőbányai Sportligetben. Az edzéseket Fejes Judit Anna tartja.

Néhány szó az edzésről.
Az edzés során nagy hangsúlyt kap a törzsizomzat illetve a farizom erősítése mellett az ún. funkcionális mozgásminták tanulása. A tartóizomzat és a főbb mozgatók megerősítésével nem csak a mindennapi élet válik könnyebbé – segít minket a sikeres futóedzések megalapozásában. Nagyobb stabilitás mellett precízebbé és hatékonyabbá válik a futómozgás és csökken a sérülés veszélye.

Részvételi díjak.
Az edzésen való részvétel első alkalommal ingyenes, minden további alkalom bérlettel látogatható illetve tagsághoz kötött. Egyesületi tagjaink számára a részvétel mind a funkcionális, mind a futóedzéseinken ingyenes. Nem egyesületi tagok számára a 10 alkalmas bérlet 12.000, 5 alkalmas bérlet 6.000 forinért vásárolható. A bérletek a futóedzésen és a funkcionális edzésen egyaránt igénybe vehetőek.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük