Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. augusztus 1. (ked), 18:30nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

GYÜLEKEZŐPONT: ahol múlt héten :) Az Arany János Iskolával szemben, a tér (sulitól nézve) jobb sarkánál van egy kis rekortános játszótér/edzőpálya. Tali ott, nézzük meg, mennyien vannak ilyenkor :).
Vizet ne felejtsetek el hozni, meleg van, fontos a folyadékpótlás :)

Aki biztosan jön, ne felejtse el majd "Érdekel"-ről "Jövök"-re álltani magát, hogy lássuk a résztvevői létszámot :) Max létszám: 10 fő, az edzés megtartásához min. 3 fő.
A helyetek biztosítása érdekében HETFŐ estig jelezzétek a részvételi szándékot.

FONTOS INFÓK:
- Érdemes kicsit korábban érkezni, gyülekező után 30-kor elindulunk a kiszemelt tisztásra

-----------
A Dagadt Köcsög Team Sportegyesülete a megszokott csütörtöki futóedzések mellett immár a futóknál oly gyakran elhanyagolt törzsizomerősítésre is külön edzéssel vár, keddenként a szokásos helyen a kőbányai Sportligetben. Az edzéseket Fejes Judit Anna tartja.

Néhány szó az edzésről.
Az edzés során nagy hangsúlyt kap a törzsizomzat illetve a farizom erősítése mellett az ún. funkcionális mozgásminták tanulása. A tartóizomzat és a főbb mozgatók megerősítésével nem csak a mindennapi élet válik könnyebbé – segít minket a sikeres futóedzések megalapozásában. Nagyobb stabilitás mellett precízebbé és hatékonyabbá válik a futómozgás és csökken a sérülés veszélye.

Részvételi díjak.
Az edzésen való részvétel első alkalommal ingyenes, minden további alkalom bérlettel látogatható illetve tagsághoz kötött. Egyesületi tagjaink számára a részvétel mind a funkcionális, mind a futóedzéseinken ingyenes. Nem egyesületi tagok számára a 10 alkalmas bérlet 12.000, 5 alkalmas bérlet 6.000 forinért vásárolható. A bérletek a futóedzésen és a funkcionális edzésen egyaránt igénybe vehetőek.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük