Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A dm számára az egészséges életmód kiemelt terület, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a vásárlókkal valódi értékteremtő közösséget alkossanak – ezért támogatja évek óta a Maratonman futóeseményeit.

A közös munka eredménye 2020-ban egy új versenyben ölt testet, ez pedig a dm Balaton RUN futónap, amely terveink szerint a szezon családbarát rendezvénye lesz. Ezen az eseményen nem kell attól tartani, hogy valaki nem elég profi. A mozgás szeretete köt össze minket, és a közösségi élmény egy gyönyörű környezetben.

Május 24-én Zamárdi a futóké lesz!

Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja állhat rajthoz az első dm Balaton RUN versenyen. A verseny napján igazi dm-es fesztivál hangulat vár mindenkit! A kezdőket öt és tíz kilométeres távokon várjuk, a haladókat a félmaratoni és félmaraton váltó számokon, továbbá két gyerekfutammal is készülünk, hogy senki ne maradjon ki a futásból.

A rajtcsomagban kiváló minőségű Mizuno pólót találsz, a célban egyedi tervezésű befutóérem vár és ezen az állomáson is teljes frissítést biztosítunk! A futóútvonal szinte teljes egészében a víz mellett halad, így bőven lesz alkalom kiélvezni az első nyári napsugarakat, a “Balaton feelinget”!

Ne feledd: a változás benned kezdődik!

Megosztás