Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 12. (csü), 18:00nincs adatDebrecenTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Minden kezdet nehéz, de ebben most segítünk! Találkozzunk a DEAC futópályáján! Csatlakozz te is! A táv és tempó egyéni. Egy kikötés van, legalább fél órát töltsél a pályán. Ha nem tudsz ennyit futni, azzal sincs semmi probléma. Sétálj nyugodtan, csak töltsél el 30 percet mozogva. Egy kis motivációként 1 DOE ponttal jutalmazzuk akik teljesítik a fél órás időkeretet.
Ez a napod 2 %-a. Ennyit megér az egésszéged :D

Running together :)
I would like to invite to our common jogging. The tempo and the distance is individual. You have to spend at least half hour with moving. I don't careifyou can't run too much, than you should walk. Just do it! (not sponsored by nike:D)
1 DOE pointifyou spend half hour with us :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük