Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. október 11. (vas)9kmÚjudvarTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Időpont: 2020.10.11. 16:00 (vasárnap)
Helyszín: Újudvar
Táv: 9 km terep (Községháza=> Dalosi hegy=> TV torony=> Szőlőhegy=> Községháza)

Minden (futás) jó, ha vége BOR!

Szeretettel hívunk mindenkit egy őszi terepfutásra Újudvaron.
Találkozó az újudvari Községházánál, innen kb. 300 métert futunk aszfaltos úton, majd egyből rátérünk a terepre és dombra. Felfutunk a Dalosi hegyre a kereszthez, ami a környék legmagasabb pontja, innen látni azt, hogy milyen szép vidéken élünk. Továbbfutunk a TV torony irányába, a toronytól pedig már ismerős lehet az út az újudvar szőlőhegyre, aminek a végén a GomBOR pincében fröccs és zsíros kenyér vár minket. A pincétől kb. 1 km a községháza, így ez a táv már teli hassal, sétálva is teljesíthető.

Kérünk titeket, hogy eseményt ne tekintsétek versenynek, hanem egy közösségi futásnak! Mivel az út nem lesz kijelölve, ezért fontos hogy tartson együtt a csapat, és hogy több ponton is bevárjuk egymást.
Részvételi szándékodat feltétlenül jelezd az „ott leszek” gombra kattintva!!!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük