Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. október 28. (szo), 10:005 / 10 / 21kmDörgicseTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Versenykiírás:
* 10:00 Balatonakali Strand Rajtcsomag osztás 13:00-ig
* 11:45 Verseny megnyitó, köszöntő
* 11:50 Bemelegítés Muladi-Piros Gabi duatlon Világbajnokunkkal
* 12:00 Rajtol az 5 km-es táv Csak Csajos! (Akali Balcsi parton fut)
* 13:00 Rajtol a 700 méteres gyerekfutam a strand területén
* 13:15 Díjátadó az 5 km-es futók első 3 befutójának
* 13:30 Tombola sorsolások (TomTom órák és egyéb ;) )
* 13:50 Bemelegítés Muladi-Piros Gabival a 10 K és FM-re
* 14:00 10 K és az FM rajtol. Az FM távot mérjük, a 10-est nem! Versenytávok és magas díjakkal honoráljuk is. Aki akarja mérheti a 10 km-en az idejét, bemondhatja de azt nem időméréssel hírdettük.
16:30 Eredményhírdetés és díjátadók ( a 10 km-esn az első 3 abszolút női befutót díjazzuk, az első férfi befutót, az FM távon az első 3 aboszlút női befutót és első férfi befutót díjazzuk.
Parkolás: A strand két oldalán kijelölt területen, mindenki bőven elfér, közel a versenyközpont, ahol van mosdó, csomag megőrző, öltöző, WC, játszótér és étkezdék)
A rajtcsomag átvétel a TomTom Rajtcél kapu mellett lesz egy fehér 3 ajtós házikóból :) mellette orvos, szponzor boros kitelepülés a Madaras Pince és a Levendárium, Éremakasztó készítő, Atomfitt: energiaszeletek, sportzselé, csokik, a futóékszeres és a Fruit Marketing, ahol tudtok vásárolni is. A Bakancsos Katica túra is itt veszi át a rajtcsomagot de a túra maga Dörgicsén a Gernye dombról indul és érkezik, Az ottani parkolás az Önkormányzat által kijelölt területen a Gernye domb alatti parkolóban ahol a Levendula Tündér futamkor. Minden futónkat megvendégeljük lilahagymás zsíros kenyérrel :) Étkezés: Akali Street Foods Szekér :) a strand területén a rajtcél bázison, hambival, rántott csirkemellel és Nanett-nél rétes, pogi, linzerek, tb... :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük