Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. június 22. (szo)nincs adatDombóvárTovábbi infoCímke , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Június 22-én éjszakai futást szervezünk. Vagy legalábbis, éjszakába nyúlót próbálunk 😊 Szombat este 19.00-kor indulunk a Spartól. Gyülekező 18.50-től.
Az útvonalat úgy terveztük, hogy mindenki számára elérhető, teljesíthető távokat tartalmazzon, fix találkozási ponttal, így ha nem haladna együtt a csapat, vagy valaki később csatlakozna be, az sem gond.
Útvonal: Spar- Gunaras Templom- Spar (érkezés kb 20.00, tehát ekkor is lehet csatlakozni), - K.szekcső- Cs.töttős- vissza Spar (érkezés kb. 21.40, vagyis ekkor is lehet csatlakozni), és innen meglátjuk még, merre tovább. Lesz, aki hosszabbat fut, lesz, aki rövidet.Tehát várunk bárkit, csatlakozzatok bátran.
Frissítésről mindenki gondoskodjon, a kiindulópontnál az autóban is lehet hagyni akár. Világításotok legyen, az útvonal java kerékpárút, de fontos a láthatóság, és hogy mi is lássunk.
Gyertek, fussunk egy jót. Csaljátok el a családot akár bicajjal, kutyussal! 😊

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük