Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. július 4. (ked), 20:00nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Találkozóhely a Zenélő Szökőkútnál a Margit-híd felöli oldalon. Amire számíthattok: bemelegítés és futóedzés Szívós Zolival. Gyertek el és keressétek Zolit a szökőkútnál, egy közös Életmódváltók futásra!

Az eseményt Facebookon megosztók, akik részt vesznek a futóedzésen, értékes Shake&Wait kupont kapnak. (a nyeremények csak a futáson vehetőek át, így a megjelenés is előfeltétel)

Játékszabályzat:
Azok közt akik bejelölik, hogy mennek az eseményre és részt is vesznek a futóedzésen, értékes Shake&Wait fehérjéket sorsolunk ki. (a nyeremények csak a futáson vehetőek át, így a megjelenés is előfeltétel)

Játékszabályzat:
A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Central Digitális Média Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által Fuss az Életmódváltókkal elnevezésű nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel.

A nyereményre jogosultak: az eventre megyeket jelölő felhasználók, akik meg is jelennek a futáson egy sorsoláson vesznek részt, ahol 10 shake & waitet kisorsolunk.

A nyeremények átvételi módja:
Csak a futáson tudjuk átadni a nyereményt, a nyeremény átvételének további feltétele az edzés végigcsinálása.

Csak az eseményre a kezdés előtt legalább 3 órával jelentkezők kaphatnak Shake&Wait ajándékot. Az egy futáson kiosztható Shake&Waitek száma 10 darab.

A nyeremény pontos megnevezése: Shake&Wait fehérjepor 550 g (10 * 55g)

A Játékban részt vehet minden természetes személy , aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos).

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:
• a szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

A Játékra történő jelentkezés a részvételi feltételek teljesülése hiányában nem érvényes, azt a CDM-nek nem áll módjában elfogadni, és a Játékos nem vehet részt a sorsoláson.

A játék időtartama:
2017.06.15.0:00 - 2017.07.04. 17:00

A CDM fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A CDM kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

Megosztás