Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. április 27. (szo)4.5kmBudapest, HűvösvölgyTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Örömteli hírrel szolgálhatunk, ugyanis nem kell szeptemberig várnotok a kerület egyik legrégebbi hagyományokkal büszkélkedő sporteseményére!

A XVI. Előzd meg a Fogaskerekűt! 2019-ben tavaszias hangulatra vált. Reméljük, hogy ezt a napsütéses időjárás is igazolja majd. Rendezvényünk célja nem más, minthogy szakítsd át előbb a célvonalat, mint a Fogaskerekű! Első hallásra nem tűnik nehéznek, de valójában a 325 m-es szintemelkedésű, kb. 4,5 km-es hegymenet még a legedzettebbeket is próbára teszi.
Az egész család számára kitűnő sportdélelőttön mindenki megtalálhatja a számára kedvező sportolási módot, mivel futó, kerékpáros, váltó és túra versenyszámokban is kipróbálhatja magát. Cégek számára ajánljuk 2, illetve 4 fős váltónkat. Nemcsak csapatépítés szempontjából, hanem a fittségi határaik tesztelésére is kíváló lehetőség. A Budapest, Európa Sportfővárosa támogatásának fényében bízunk a rekordszámú résztvevői létszám elérésében.

Április 27-én várunk mindenkit szeretettel. Előzzük meg együtt újra a Fogaskerekűt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük