Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. október 1. (szo)2 / 7 / 14 / 21kmGyőrTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Örömmel jelentjük be, hogy 2022.10.01., szombaton kerül megrendezésre a "ZöldGYŐR" - II. Győri Klíma Expo rendezvény keretein belül az Első Győri Zöld Futás!
Győr legszebb épületei között, látványos hidakon keresztül és a város gyönyörű utcáin haladva teljesítheted a félmaratoni távot. Amennyiben erre a még nem állsz készen, úgy akár 7 vagy 14 kilométeren is kipróbálhatod magad, valamint a 14 év alattiak számára egy 2 km-es gyermektávval is készülünk!
Nevezési információk, pontos útvonal és további hasznos tudnivalók folyamatosan jelennek majd meg az eseményben. Ne maradj le, részvételi szándékodat már most jelezheted az "ott leszek" gombbal, így az újonnan megjelenő hírekről sem maradsz le!
Várunk Téged is egy rendkívül jól futható útvonallal, remek hangulattal és sok kiegészítő programmal melyek a környezettudatosság jegyében zajlanak majd!
További részletek:
🔗 https://zoldgyor.hu/elso-gyori-zold-futas/

Megosztás