Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 15. (vas)2.5 / 5 / 7.5 / 10 / 21 / 31.5 / 42 / 75 / 100kmBudapest, BEACTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Idén is lesz PIPU, az UNESCO Eötvös 100 Emlékév (Eötvös Loránd halálának 100. évfordulója) tiszteletére kicsit hosszabb! Kiváló alkalom ez egy közös évzáró örömfutásra, vagy akár az ajándékvásárlási stressz levezetésére baráti környezetben. A 100 km-t vállalókat megkülönböztetett tisztelettel kezeljük.

Start/Cél: BEAC - Bogdánfy utca 10.
Rajt: 2019. december 15., vasárnap
- 100 km-es futóknak: 7:30
- mindenki másnak: 9:00-től folyamatosan, amikor jössz

Táv:
- 100 km=40 x IP kör (2,50 km)
http://www.mappedometer.com/?maproute=775246
- klasszikus PIPU: 75km=30 x IP kör
- de a távok ne riasszanak el senkit: mindenki vendégünk akár egy körre is! Tökéletes helyszín a félmaratoni (8,5 kör) vagy a maraton (17 kör) táv teljesítésére is!

Útvonal: BEAC - Bogdánfy utca - Neumann János utca - Pázmány Péter sétány / ELTE-parkoló - Magyar tudósok körútja - Warga László út - Bogdánfy utca - BEAC (vagy fordítva)

Frissítés: Önellátó, eddig minden évben terülj-terülj asztalkám volt, roskadásig hoztatok enni- és innivalót.

Öltözés/zuhany/mosdó: BEAC
Részvétel: Ingyenes

Speciális szabályok a 100 km-es futóknak:
- rajtszámot csak a 100 km-es futók kapnak
- csak nekik lesz központi időmérés
- kötelező gyülekezés és nevezés: 7:10-kor
- eligazítás: 7:20
- amennyiben legalább 5-en teljesítik a 100 km-t a Spartathlon-szintidőn (férfi: 10:00, női 10:30) belül, úgy az eredményekkel kvalifikálni lehet a jövő évi Spartathlonra.

A VI. PIPU egyben az Eötvös 100 Emlékmaraton-sorozat (EEM) zárórendezvénye: legalább egy kör teljesítésével egy EEM-pontot lehet gyűjteni.

Extra Eötvös100 ajándék: azok, akik egyénileg, váltóban vagy csapatban teljesítenek 100 km-t, egy-egy Eötvös100 emlékpólót kapnak ajándékba. Jár a póló
- egyéni teljesítőként, ha legalább 30 kört (75 km) megteszel;
- egy tetszőleges létszámú váltó tagjaként, ha a váltótagok egymást követően (tehát nem együtt) teljesítenek összesen 40 kört;
- egy tetszőleges létszámú csapat tagjaként, ha a csapat együtt (egymást nem megelőzve, egymástól nem lemaradva - ún. "bikavágtában") teljesít 40 kört (pl. 40 fő 1 kört, 20 fő 2 kört, 10 fő 4 kört stb.).

Kérjük, hogy a 100 km-es futásban (rajtszámmal) indulók előtt minden esetben tegyétek szabaddá az utat és a frissítőhelyet!

Mivel a hosszú futásnál csak a közös hosszú futás jobb, várunk mindenkit szeretettel! Találkozzunk reggel a szertárnál, vagy napközben a körön!

Gyula, Kristóf, Mózes

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük