Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. november 13. (szo)7 / 16kmEdelényTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Közös edzés a Fedrid Császta Trail 7 vagy 16 kilométeres pályáján. Te döntesz, hogy melyiket futod, eltévedni nem fogsz, mi is ott leszünk!
Az esemény ingyenes és teljesen önellátó.
A teljesítés után lehetőséged nyílik megszerezni a Császta Trail befutóérmét, ha esetleg hiányzik a gyűjteményedből! Az érem ára 1000 ft, mely pénzadományként kerül elszámolásra.
Gyere nyugodtan! A tempó beszélgetős, senkit nem fogunk elhagyni.
Találkozás 9 óra előtt pár percel a Császtán a harangtoronynál. Rajt 9:00
Az esemény kutyabarát! Várjuk a négylábú társadat!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük