Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt még mindig szigor van a rendezvényeket tekintve, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 26. (szo)29kmVelenceTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

2. 500,- Ft a nevezés ???????? semmi extra, semmi laca-faca... tókör, bármelyik RedHotRun éremért, a 750 fős No Para Halloween tókörünkkel egy napon. Ismét szeretnénk egy nagyobb összeggel támogatni a Bátor Tábort és szeretnénk nekik ajánlani a nevezési díj egy részét. Mert nekik szívesen adjuk....Esti futam 17:00-kor riogatós Halloween a Bence hegyre - persze egész nap kerülhet, futhat, aki akar de 17:00-kor csapatos csapatás a Halloween nevezőknek és jöhetnek az ÉremvadÁszok is! . Aki jön 10:00-tól a (Drótszamár Kempingben) egyénileg, családdal vagy csapatban rajtolhat. Bulizunk, Goóz Laci a Balaton-hang Rendezvénytechnika szponzorálásával és kitelepülés is a Reklámruha.hu csapatával. Lesz 100%-os gyümölcslé a Botésztól és a legjobb, hogy a kimaradt érmedért zúzhatsz egyet. Nevezési díj mindössze 2. 500,- Ft (kapod az érmed, és egy Starbalm szponzori csomagot: 1 db táska, termékmintákkal, 1 db ásványvíz, 1 db RHR toll, 1 db haribó vagy 1 db ICO vagy 1 db müzli ajándék) Mert szeretjük a futóinkat, bringásainkat ??????????? Meg szeretnénk köszönni, hogy velünk voltatok az évben több rendezvényünkön és lesz egy kis terülj-terülj is! ??????????? Bármelyik érmünk nevezhető, amíg el nem fogynak, csak be kell regisztrálni és a helyszínen a rajtcsomag felvételnél - érkezési sorrendben - vadászni az érmekre... (ezen a napon lesz tombola, étkezés foglalás és egy disznóvágást is tartanak a kempingben). Aki jól szeretné érezni magát egy Halloween bulin és éremvadászaton, annak itt a helye.
Érmek: Akalifornia Night, Pünkösdi Tókör, Bölcsek köre, Starbalm: Katicák, Runner Queen, Mandulatündér, Farsangi, Victory run, Aloha family, Manócsaló.... gyere, várunk, bulizzunk! A Frissítésről mindenkinek magának kell gondoskodni, mi a célban várunk 100%-os gyümölcslével, almával, ropogtatnivalóval és nápolyival. Étkezés foglalható, lásd a nevezési oldalon és az érmeket is meg a rajtcsomagot... A Bátor Tábor érem csak dekoráció, Ő nem lesz benne!! Saját köre van november 9-én Veszprémben.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük