Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. január 27. (hét)nincs adatBékéscsabaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Ne gondold, hogy a futás csak a melegebb hónapok sportja, megfelelő öltözettel és okos bemelegítéssel télen is ugyanúgy űzhető, sőt rengeteg szuper előnye van annak, ha télen is rendszeresen futócipőt húzol. Esti, lámpafényes közös futásra hívlak benneteket. A hosszú téli időszak, a rövid nappalok nincsenek jó hatással motivációs szintünkre, de a közös edzések segítségével könnyebben rávehetjük magunkat bármilyen rossz időben való edzésre. A téli futószezon a legalkalmasabb az alapozásra, felkészülés a tavaszi versenyekre. Csapatban vagy futótárssal futni ilyenkor biztonságosabb és motiválóbb ebben az évszakban!
Gyere és csatlakozz hozzánk egy különleges edzésre!
FUSSUNK MA EGY TEMPÓS HATOST!
Öltözéked legyen kényelmes és szellős. Futás közben nagyjából 10-15 fokot emelkedik a hőérzeted. Fázni biztos nem fogsz!
Esti futásra készülj, fejlámpa, vagy jelzőfény legyen nálad.
A részvétel ingyenes.
A futást vezeti: Kárpáti Andrea BSI békéscsabai futónagykövet
Run and be happy!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük