Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. december 29. (pén)kb. 25kmBánkútTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

TOPORTYÁNFÉRGEK SORAKOZÓ!!!
A legendás Év végi bandázós kör a nagyszerű Balboa, Vérkör, Sunset e-Trail, a Medvés kör, a Malom kör és a Bányász kör sorozat után idén is folytatódik.
Idén messzebbre utazunk, mint valaha, viszont az eddigi legrövidebbet fogjuk futni…a Bükk 900-as csúcsai-n egyszerű a szabály, Bánkútról indulva 20 darab 900-as csúcsot kell felkeresni tetszőleges sorrendben…ehhez kb. 25 km-t fogunk bejárni és összesen 1500 métert fogunk mászni…a nehézség abból adódik, hogy a csúcsok több mint felére nemhogy jelzett, de jelzetlen ösvény sem visz, ennek megfelelően kalandos a történet és várhatóan 4 és 5 óra közötti menetidővel kell számolni…
Természetesen most együtt fogunk haladni, hogy senki ne vesszen el, ezért nem fogunk csőgázon menni, de azért nem is sétálni megyünk…kb olyanokat várunk, akik egy átlagos téli trail 30 km-es távjan biztonságosan és magabiztosan célba tudnak érni..
A Bükk 900-as csúcsain nincs nevezési díj, nincs díjazás, eredménylista van, az oda való bekerülés a hagyományos instant túrákhoz hasonlóan történik.
A Bükk 900-as csúcsai instant verziójáról itt tájékozódhatsz: https://bukk900-online.hu/

Megosztás