Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2019. november 23. (szo)7 / 11 / 16kmZsámbékA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Évadzáró Túranap és Terepfutás a Nyakason
A már-már hagyományokkal rendelkező túránk újabb őszi állomása következik november 23-án. Tavaly az eső ellenére több, mint 400-an vágtatok neki a rövidebb, hosszabb távoknak. A korábbi túrákhoz képest két újdonsággal fogtok találkozni a mostani eseménynél. Megkérdeztük a túrázókat arról, hogy szívesen fogadnának-e még egy hosszabb távot a meglévők mellett. A szavazatok több, mint 40%-a mellette volt, így összeraktunk egy 26km-es útvonalat is.

A másik újdonság már az esemény nevében is tetten érhető. Minden alkalommal többen érkeztetek futni a túrára, akár csak edzés miatt is. Mivel Ötpróba pontszerző állomás vagyunk, ahol többféle sportágban gyűjtögetik a résztvevők a pontjaikat, ezért hivatalosan is kinyitottuk az eseményt a futóknak – azaz lehetőség lesz futás sportágban is pontot szerezni, ha valakinek éppen ehhez van kedve. A futást illesztettük a túrához, így a körülmények is picit eltérnek a klasszikus futóversenyétől: nincs tömegrajt, mindenki egyénileg indul a megadott időintervallumon belül. Ezen az eseményen a teljesítés a cél, így nem fogunk győztest sem hirdetni és mindneki magának méri majd az idejét.

FONTOSABB INFORMÁCIÓK

Helyszín: Zsámbék, Piac köz 8. Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola

Távok:
Túra: 11km, 16km, 26km
Terepfutás: 7km, 11km, 16km

Rajt: A tavaszi túrán tett ajánlásaitokat átgondoltuk és megfogadtuk, így távonként eltérő rajtidők lesznek. Ez nagyjából annyit jelent, hogy a rövidebb távokon kinyújtottuk az indulás végső időpontját.

7km: 7:30 – 12:30
11km: 7:30 – 12:30
16km: 7:30 – 11:30
26km: 7:30 – 10:00

Pályazárás: Az utolsó indulót követően egy órával elindulnak a pályabontó csapat, aki nem szokta utólérni az utolsó indulót sem. Az esemény központjában 15:30-kor zárunk.

További információk: http://www.zsambekfutas.hu/teli-tura/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük