Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. november 23. (szo)7 / 11 / 16kmZsámbékA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Évadzáró Túranap és Terepfutás a Nyakason
A már-már hagyományokkal rendelkező túránk újabb őszi állomása következik november 23-án. Tavaly az eső ellenére több, mint 400-an vágtatok neki a rövidebb, hosszabb távoknak. A korábbi túrákhoz képest két újdonsággal fogtok találkozni a mostani eseménynél. Megkérdeztük a túrázókat arról, hogy szívesen fogadnának-e még egy hosszabb távot a meglévők mellett. A szavazatok több, mint 40%-a mellette volt, így összeraktunk egy 26km-es útvonalat is.

A másik újdonság már az esemény nevében is tetten érhető. Minden alkalommal többen érkeztetek futni a túrára, akár csak edzés miatt is. Mivel Ötpróba pontszerző állomás vagyunk, ahol többféle sportágban gyűjtögetik a résztvevők a pontjaikat, ezért hivatalosan is kinyitottuk az eseményt a futóknak – azaz lehetőség lesz futás sportágban is pontot szerezni, ha valakinek éppen ehhez van kedve. A futást illesztettük a túrához, így a körülmények is picit eltérnek a klasszikus futóversenyétől: nincs tömegrajt, mindenki egyénileg indul a megadott időintervallumon belül. Ezen az eseményen a teljesítés a cél, így nem fogunk győztest sem hirdetni és mindneki magának méri majd az idejét.

FONTOSABB INFORMÁCIÓK

Helyszín: Zsámbék, Piac köz 8. Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola

Távok:
Túra: 11km, 16km, 26km
Terepfutás: 7km, 11km, 16km

Rajt: A tavaszi túrán tett ajánlásaitokat átgondoltuk és megfogadtuk, így távonként eltérő rajtidők lesznek. Ez nagyjából annyit jelent, hogy a rövidebb távokon kinyújtottuk az indulás végső időpontját.

7km: 7:30 – 12:30
11km: 7:30 – 12:30
16km: 7:30 – 11:30
26km: 7:30 – 10:00

Pályazárás: Az utolsó indulót követően egy órával elindulnak a pályabontó csapat, aki nem szokta utólérni az utolsó indulót sem. Az esemény központjában 15:30-kor zárunk.

További információk: http://www.zsambekfutas.hu/teli-tura/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük