Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. október 5. (szo)4.2kmGyőrTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

!! Mindkét program díjtalan és a 24. Sri Chinmoy Futófesztivál keretében kerül megrendezésre.!!

Ha szeretnél energiával és lelkesedéssel feltöltődni a vasárnapi verseny előtt, akkor sok szeretettel várunk szombaton 17-18:30 óra között a versenyközpontnál! (Egyetem mögött, Püspökerdő szélén a Lapos tanaszékkel szemben)

✅ 17:00-kor kötetlen beszélgetés a magyar Sri Chinmoy csapat vezetőjével dr. Fülöp Sándor Gunagrihaval. Ő és még két ultra és maratonfutó csapattársunk fogja megosztani Veletek több mint 20 éves verseny tapasztalatát. Több olyan futó technikát is halhattok, amit segíthet Titeket belső és külső akadályok leküzdésében!

Sok érdekességet megtudhattok a Sri Chinmoy Maraton szellemiségéről, a külső és belső futásról, azaz a sport és a meditáció kapcsolatáról és az ebben rejlő hatalmas fejlődési lehetőségről.

De persze ha Nektek van bármilyen kérdésetek, pl. első félmaratonos vagy első 6 órás futás témakörben, akkor abban is szívesen segítenek.

✅ 17:45h-kor közös Fáklyás Békefutás. ?‍♂️ ?‍♀️
A Sri Chinmoy Maratonok szellemiségéhez szorosan kapcsolódik a fáklya, ami a világbéke szimbóluma.
(A Peace Run program keretében több mint 30 éve kerülnek megrendezése békefutások. Ezeken a több mint 100 országot érintő békefutásokon a Sri Chinmoy Maraton futói mellet mindig az adott városban élő sportos és békeszerető felnőttek és gyerek futnak együtt a világbéke jegyében.)
Ebből kaphattok majd egy kis ízelítőt, ha eljöttök!

Egy jó hangulatú békés örömfutást szervezünk, ami egy kör lesz (4,2km) a pályán, kocogós tempóban.

✅ Mindkét program ingyenes és akkor is eljöhetsz, ha nincs nevezésed a vasárnapi versenyre.

Megosztás