Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. november 7. (ked), 19:3010-13kmBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Csatlakozz hozzánk, a város legdinamikusabban fejlődő futó csoportjához, fuss vidáman, remek társaságban és fedezd fel a várost este!

Találkozó:
19:30-kor a Margitszigeti Atlétikai Centrum bejáratánál lévő váróban!!
Rajt: 19:35-kor .Kérjük érkezz pontosan, mert nem tudunk várni senkire)

Kedves futóink, a keddi vendégünk ismét egy ismert és elismert futó, akit nagy tisztelet övez az ultrafutásban: MAKAI VIKTÓRIA
A legjobb, ha a saját szavaival mutatom be nektek !(a futásról nőknek online magazinról csentem a bemutatkozóját):

2005-ben kezdtem futni lassan, keveset és elfáradtam tőle. "Lassú víz partot mos” típusú futó vagyok. 11 év alatt lépcsőfokonként lettem az ország egyik legjobbnak értékelt ultrafutónője. Fontosnak tartom a történetemben, hogy ízig-vérig amatőr vagyok és voltam, aki munka, tanulás és család mellett futott, és jelentősebb eredményeim két kisgyermekkel megáldott koromban értem el.

Ultrafutó vagyok, 7-szeres magyar bajnok, 2-szeres anyuka, 3-szoros Ultrabalaton dobogós, 1-szeres testvér, 2015 ultrafutója, 2003 óta feleség, gyermek – és ifjúságvédelmi tanácsadó, vegetáriánus bibliaoktató. (ezt én teszem hozzá, hogy 2x-es P85 győztes, egyszeres 3. helyezett, illetve a tavalyi UTH 112km-es távján lett 2. helyezett 15:45:15-ös idővel)

Szívügyem a magyar női ultrafutás. Meggyőződésem, hogy mi magyar nők nem csak szépek vagyunk, de a világ legjobb, legszívósabb ultrafutói. Hálát adok, hogy része lehetek a magyar női mezőny fejlődésének. Küldetéstudatom hajt, hogy míg erővel bírom belülről és kívülről is erősítsem, inspiráljam akár gerjesszem ennek a dinamikáját itthon és a világban.

Hiszek abban, hogy érdemes csinálni dolgokat, mert amit csinálunk, az létrejön és változást hoz a saját életünkben és mások életében. Hiszem, hogy az első megtett kilométer és 200 megtett kilométer közti távolságot kis egymást követő, látható lépcsőfokok teszik áthidalhatóvá, és hiszek abban, hogy mindenki elfárad, ha fut a busz után. ☺ Hiszek az önrészben, abban, hogy ha valamihez teljes szívvel és teljes erővel adjuk magunkat, azon áldás lesz. És hiszek az önzetlen, teljesség igényével való, embertől emberig tapasztalat átadásban. Így szeretném megosztani meggyőződésem mindazokkal, akiket érdekel.

A tervezett útvonal: (tervezés alatt):

Táv: 10-13km

Fejlámpát hozhattok, de nagyrészt kivilágított utakon halad az útvonal.
Enni és innivalót mindenki saját igénye szerint hozzon.

#RunTogether

A lényeg, hogy gyertek minél többen, szuper lesz, mint mindig!

Tempó: egyáltalán nem halálos :)
VáRUNk mindenkit szeretettel!
RunTogether
Andi, Zsolti és Szabi

Megosztás