Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. december 5. (ked), 19:30nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves RunTogether futók, leendő örökbefogadók és jótékonykodók‼️‼️??

Ez a mikulàs előtti RunTogether futás különleges lesz, ugyanis Wéber Kriszti ötlete nyomán( aki pár hete innen fogadta örökbe Málna nevű kutyáját) , a Vigyél haza Alapítványnak szervezünk egy jótékony futást.
Várjuk a lelkes futókat illetve a lelkes adományozókat és a leendő örökbefogadókat is. Aki meg tudja engedni magának, hogy vegyen néhány doboz kutya kaját, vagy van otthon nem használt pokróca, játéka stb. szívesen fogadjuk. Anyagi segítséget az alapítvány számlájára tuduk fogadni. Adó 1%: 18196384-2-42 Bankszámla számuk: 11714006-20438490

Wéber Kriszti felhívása felétek: “Ha csak egy jócselekedeted lesz idén, ez legyen az: Segítsd te is a Vigyél haza alapítvány munkáját, akik mindent megtesznek azért, hogy boldog életet bíztosítsanak az árva kutyáknak. Jön a tél, nem jönnek az örökbebefogadók, tegyünk azért, hogy ezeknek az árva kutyáknak is boldog karácsonya legyen! Ajánlj fel egy akár pénzbeni , akár tárgybeni segítséget, hogy az alapítvány Önkéntesei tovább tudjanak dolgozni. Várunk benneteket, hogy ez alkalommal egy klassz futást jótékony céllal is megkoronázzunk"

A Vigyél haza alapítvány további információkat találtok a facebook oldalukon illetve a weboldalukon is:

https://www.facebook.com/vigyelhaza/?ref=br_rs

https://www.vigyelhaza.hu

Várjuk szeretette a kutyával futókat is‼️?
Gyertek sokan és fussunk illetve tegyünk jót együtt, azaz #HelpTogether?????

Megosztás