Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. szeptember 1. (ked), 19:3010-13kmBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Csatlakozz hozzánk, a város legdinamikusabban fejlődő futó csoportjához, fuss vidáman, remek társaságban és fedezd fel a várost este!

Találkozó:
19:30-kor a Margitszigeten a zenélő szökőkútnál.

Rajt: 19:35-kor a Margitszigeti szökőkút elől( Kérjük érkezz pontosan, mert nem tudunk várni senkire)

Tervezett Útvonal (a változás jogát fenntartjuk):

Főbb pontok az útvonalon: Batthyányi tér mögött Iskola utca, Szabó Ilonka utca, Halászbástya, Mátyás Templom, Táncsics-börtön mellett Bécsi kapu. Várból érzékeny búcsú a Lovas úton, majd átfutunk a Vérmezőn, Déli pu aluljáró, Maros út, Csaba utca. Itt lesz az egyetlen komolyabb emelkedő a Kissvábhegyi útig. Fejlámpás szakasz a Kis-Svábehegyen, majd az Álom utcán lefelé a Pethényi úti lépcsőn lefelé (talán még ez gyengén vagy egyáltalán nem világított rész), kb. 7kilinél járunk ennél a résznél, 6 perces tempóval haladva itt már sötétedésben folytatjuk, de utcai világítás már mindenhol lesz.
Gaál József út, majd Temes út és Kós Károly szobra mellett a városmajori futópályán 1 kör után Ezredes utca, majd Millenáris parkon át Buday László út, Mansfeld Péter park, Apostol utca, végül a közvilágított Kavics utcai lépcsőn érkezünk le Frankel Leó útra, végül érkezés vissza a szigetre.

A lényeg, hogy gyertek minél többen, szuper lesz, mint mindig!

Táv: 10-13km

Tempó: egyáltalán nem halálos :)

VáRUNk mindenkit szeretettel!

RunTogether
Andi és Zsolti

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük