Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. július 26. (pén)1-100kmKalocsaTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

MAGYAR REKORD KÍSÉRLET !!Szeretnélek Téged/Titeket, bárkit, aki vállalkozó szellemű és szeret mozogni és érdekli a kihívásom. A terv az, hogy egy teljes napot rászánva Kalocsa összes utcáját bejárom futva.

Hogy ez mit is jelent?
Azt, hogy otthonról elindulok, és minden utcát érintek Kalocsán, a zsákutcákat persze kétszer is (oda-vissza).
A kihívás nem egyszerű, és sok figyelmet érdemel abból a szempontból is,hogy ilyen vállalkozásra még nem adta helyi lakos a fejét...Vagyis lábait.
Sokan tudják rólam, a város utcáit futom össze-vissza futásaim során, éppen ahogy kedvem tartja. Szeretek barangolni a városban, de most a tervem teljesen feltérképezni Kalocsát.
De nem egyedül szeretném azt! Örülnék, ha velem tartanál akár futva vagy biciklivel, görkorival, amivel csak tetszik, és nem kell végig követned, ott csatlakozol, ahol szeretnél, és ott hagyod abba, ameddig neked jól esik. A lényeg: élvezzük a sportolást, mert együtt az is jobb és könnyebb nekem is és nem unalmas!

Frissítést közösen oldjuk meg de minden kis apróságnak örülök a futás közbe is.
Ez nem lesz kis feladat, mert közel 100 km-t jelent, de emellett agymunka is, mert térképen kell követni végig, hogy merre haladjunk.
Tehát erre invitállak és ösztönözlek Téged/Titeket!
A futás során lesz rajtam egy nyomkövető gps amit online lehet nézni éppen merre járok a városban.

Tartsatok velem és ismerjük meg Kalocsát együtt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük