Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)

Futás info

futónaptár
vége2022. november 29. (ked)1kmZalaegerszegTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Figyelemfelhívó és együttérzést kifejező sportesemény, ahol egy közös futással és sétával hívjuk fel a figyelmet a hozzátartozók közötti erőszak időben történő felismerésének és az ellene való fellépésnek a fontosságára.
Gyülekező 16:30-tól a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság előtt parkolóban. A futás is és a séta is innen indul el 17:00 órakor, melyet egy rövid megnyitó és egy közös fotó előz meg. A fényviszonyok miatt fejlámpa vagy zseblámpa használata szükséges, arról mindenki önmagának gondoskodjon, valamint lehetőség szerint a résztvevők a 1 db kis mécsest is hozzanak magukkal.
Az útvonal a Parkerdő felé vezető kerékpárúton indul, és megy egészen a parkerdei kis dombig, az utat együtt, lassan kocogva, illetve sétálva teszünk meg, a táv kb. 1 km. A Parkerdő korábban több alkalommal volt helyszíne erőszakos cselekménynek, amelyek egymáshoz közel álló személyek közt történtek, ezért az áldozatok tiszteletére az ott kijelölt helyen mécseseket gyújtunk. A gyertya gyújtást kövezően a sétálók és azok a futók, akik a rövidebb távot választják, visszatérhetnek a főkapitányság parkolójába, ahol meleg teával várjuk őket. Azok, akik 5 km-es kört szeretnének futni, a Parkerdőben egy nagy kör megtétele után térnek vissza a kiindulási helyre. Időjárásnak megfelelő meleg, réteges öltözet ajánlott. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük