Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. már. 12. (szo)
2022. máj. 31. (ked)
81 naposnincs adatSzentendreTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

‼️ Kedves Érdeklődőink! ‼️
Az alábbi Facebook eseményt kimondottan a március 12-i közösségi eseményünk keretében teljesíteni szándékozók részére hoztuk létre, azonban a Fighters' Run Beavatás március 1. és május 31. között bármikor teljesíthető - a 100 fős létszámlimit eléréséig! További részletek honlapunkon:
👉 https://fightersrun.com/beavatas/
🔹 MI AZ A FIGHTERS' RUN BEAVATÁS?
A Fighters’ Run Beavatás során izgalmas útvonalon kalauzolunk végig a Visegrádi-hegységben, Szentendréről indulva. A teljesítés során gyakorolhatod a track alapján történő tájékozódást, továbbá tesztelheted, hogy milyen az, amikor futás közben másra is kell figyelned, ugyanis az útvonal érdekesebb pontjain különböző kérdésekre kell megtalálnod a választ. Készen állsz?
Ha szereted az instant köröket, vagy csak edzenél egy jót, fusd le Fighters’ Run Beavatás kihívásunkat március 1. és május 31. között, vagy velünk, március 12-i rendezvényünk keretében és szerezd meg a teljesítésért járó érmet!
Bónusz: résztvevőink között május 15-én indulási lehetőségeket sorsolunk a június 11-12-én megrendezésre kerülő Fighters’ Run siroki verseny hétvégénkre!
🔹 VEGYÉL RÉSZT A FIGHTERS’ RUN BEAVATÁSON VELÜNK!
Ha nem szeretnél egyedül nekivágni a körnek, gyere el a március 12-én megrendezésre kerülő Fighters’ Run Beavatás Közösségi futásra! Ezen a napon is lehetőséged van egyedül futni, de érkezhetsz csapattal is. Az esemény 9:00 órakor kezdődik, a nevezett résztvevőket kis időközönként, egymás után indítjuk (időmérés nincs). Ha ezt a napot választod a teljesítésre, az útvonal kapcsán feltett kérdésekre a helyszínen kell válaszolnod, az érmedet még itt megkapod! A célban frissítéssel, zsíros deszkával és a tőlünk megszokott vidám hangulattal várunk! ☺️
FIGYELEM! ELŐZETES ONLINE NEVEZÉS ITT IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES!
🔹 NEVEZÉSI DÍJ
Teljesítés március 12-i rendezvényünkön, érem átvétel a helyszínen -> 2 900 Ft/fő
Részletek: 👉 https://fightersrun.com/beavatas/
Nevezés: 👉 https://www.vprofil.hu/nevezes/fr-egyeni-2022
Légy részese a Beavatásnak velünk!
A nevezést megnyitottuk!
#fightersrun #amifalkánk #beavatás #instantkör

Megosztás