Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. már. 25. (szo)
2023. már. 26. (vas)
2 napos1-2 / 14-18 / 8-11kmBérTovábbi infoCímke , , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Szezonnyitó versenyünk március 25-26-án kerül megrendezésre. Feszegesd a határaidat Bér, Virágospusztán, a Cserhát vadregényes dombjain, Budapesttől mindössze 60 km-re!
Mind a versenyközpont, mind az azt körülvevő erdők tekintetében igazi gyöngyszemre találtunk – vadregényes tájaival sok meglepetést tartogat a pálya! 🐺
🔹 MÁRCIUS 25. SZOMBAT
▪️ Fighters’ Run Egyéni verseny KÖZÉPTÁV – szombaton 8:00 órától rajtoltatjuk a középtávú Egyéni versenyt, ami az egyik újdonságunk: itt 14-18 km hosszú pályával és 25-30 akadállyal várjuk indulóinkat.
▪️ Fighters’ Run Egyéni verseny RÖVIDTÁV – nem maradnak verseny nélkül az Egyéni rövidtávot kedvelők sem, őket ugyanezen a napon 11 órától indítjuk – rájuk 8-11 km hosszú pálya és 20-25 akadály teljesítése vár.
▪️ Fighters’ Run Farkaskölykök – szintén szombaton rendezzük Farkaskölykök gyerekversenyünket, melynek futamait 14:00 órától indítjuk.
🔹 MÁRCIUS 26. VASÁRNAP
▪️ Fighters’ Run Csapatverseny RÖVIDTÁV – a vasárnap továbbra is a csapatoké, ezen a helyszínen a rövidtávú pályát lesz lehetőség 2-3-4 fős Csapatversenyben teljesíteni. 9:00 órától indítjuk majd a teameket, ugyanis a két versenynap között lesz az óraátállítás, emiatt a második versenynap időrendjét 1 órával későbbre tettük.

🔹 ISMÉT ELHALMOZUNK JÓSÁGGAL
✅ a felnőtteket menő EGYEDI befutóéremmel és minőségi MIZUNO technikai anyagú befutópólóval jutalmazzuk a célban, a gyerekek szintén megkapják az egyedi finisher érmet és egy minőségi befutópólót
✅ a felnőtteket egy FINOM ebéddel is megvendégeljük a verseny utáni tészta/gulyáspartin
✅ 50 csapat számára ismét lehetőséget adunk, hogy a 2024-es NN ULTRABALATON előnevezési és rajtidőpont választási jogot szerezzenek
✅ az eseményen készült fotókat INGYENESEN biztosítjuk.
🔹 VERSENYKIÍRÁSOK ÉS NEVEZÉS
👉 Egyéni verseny középtáv: https://bit.ly/ber-egyeni-kozeptav
👉 Egyéni verseny rövidtáv: https://bit.ly/ber-egyeni-rovidtav
👉 Farkaskölykök: https://bit.ly/ber-farkaskolykok
👉 Csapatverseny rövidtáv: https://bit.ly/ber-csapat-rovidtav
👉 Nevezési felületünk: https://bit.ly/fr-nevezes
Nevezz időben! 😊

Megosztás